Sadržaj s oznakom: Intervju

Međugorska vidjelica Vicka Ivanković Mijatović dala je nekoliko intervjua koje je vodio Otac Livio Fanzaga, poznati talijanski svećenik i glavni urednik talijanske Radio Marije.

Ovo je zadnji intervju sa fra Zvjezdanom Linićem najpoznatijim hrvatskim propovijednikom, koji se održao za susreta na duhovnoj obnovi u Kölnu u Njemačkoj. Intervju prenosi Croexpress.

Donosimo vam intervju patra Mije Nikića kojeg je dao za Slobodnu Dalmaciju.

Svećenik ste i psiholog, što nije čest slučaj. Svima koji vam se obrate za pomoć prilazite kroz psihološko-duhovni aspekt.

"Tko pjeva, dvostruko moli" poznata je izreka sv. Augustina kojom se već dugi niz godina u svojem glazbenom djelovanju vodi naš poznati kantautor Alan Hržica (44).

"Vitezovi Bezgrešne" iz Australije ugostili su sunarodnjaka, biskupa Koptske crkve Mar Mari Emanuela i prošli s njim razne teme - posebno se fokusirajući na protekle godine i vrijeme u kojem živimo te kako smo se trebali i kako se trebamo postaviti u bliskoj budućnosti a po nekim pitanjima i sad.
Biskup se godinama ističe svojom hrabrošću i ljubavlju za Krista i bližnje. Primjer za sve vjernike: laike i klerike. Poslušajte:

Razgovor s prof. dr. sc. don Josipom Mužićem

Govore li istinu navodni Gospini vidioci iz Međugorja? Može li biti toliko plodova ako je riječ o prijevari? Što Papa misli o tom fenomenu? Za Aleteiu je odgovore na ova pitanja u intervjuu dao monsinjor Aldo Cavalli, papin izaslanik na mjestu navodnih ukazanja.

Dražen Kutleša, novi zagrebački nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, dao je prvi intervju nakon preuzimanja te dužnosti, u kojem je naglasio važnost poštivanja crkvenog kontinuiteta i suradnje između Crkve i države na korektan način.

Hrvatski filmski institut iz Teksasa objavio je videointervju s fra Jozom Grbešom, provincijalom Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Otac Dan Reehil, nekoć bankar s Wall Streeta, a sada svećenik i egzorcist u području Nashvillea govori o egzorcizmu i koliko je vrag zapravo stvarna osoba jer kako se kaže, najpodliji trik koji je vrag izveo bio je kad je uvjerio svijet da ne postoji.

U nastavku poslušajte izvrstan intervju koji u nepunih mjesec dana ima skoro dva milijuna pregleda:

Papa Franjo razgovarao je s Paolom Rodarijem za Švicarsku radioteleviziju (RSI), a intervju će biti objavljen 12. ožujka uoči desete obljetnice njegova izbora za rimskog biskupa. Vatican News prenosi nekoliko izvadaka iz razgovora.

"Želim stjerati sve ljude u raj"

Stotine tisuća ljudi dosada su pohodile malu župu Šurkovac kod Banje Luke kako bi nazočili molitvama i misama koje vodi fra Ivo Pavić.

Mladi Talijan koji je 2020. proglašen blaženim, pokazuje nam put do Boga – koji možda i nije tako težak.

Stranica 1 od 5