Sadržaj s oznakom: Intervju

Ovo je zadnji intervju sa fra Zvjezdanom Linićem najpoznatijim hrvatskim propovijednikom, koji se održao za susreta na duhovnoj obnovi u Kölnu u Njemačkoj. Intervju prenosi Croexpress.

Talijanska katolička novinska agencija SIR (Servizio Informazione Religiosa) objavila je 17. srpnja razgovor s Papinim posebnim izaslanikom za Međugorje i voditeljem pastorala hodočasnika mons. Henrykom Hoserom.

U ekskluzivnom razgovoru za Glas Koncila predsjednik mađarske vlade Viktor Orbán govori o euharistijskom kongresu, pomoći nakon potresa te kršćanskoj baštini srednjoeuropskih naroda.

Monsinjor Jorge Ramos, prvi vikar Opusa Dei u Hrvatskoj i poznati ispovjednik, gostovao je u talk showu Romana Bolkovića – ‘1 na 1’ na HRT-u. Govorio je o tome što je zapravo Opus Dei, kako je organiziran i na koji način djeluje u društvu.

" Ono što imam jest jedna e-mail adresa i ono najbitnije – providnost Božju"

Kardinal Vinko Puljić je komentirao za Večernji.ba i brojne društvene procese, a na upit o preglasavanju Hrvata na izborima, poručio je: “Onaj tko pod drugim kopa jamu, sam će u nju pasti”

Zbog životnih neuspjeha, gubitka posla, kuće, obitelji, bolesti, čovjek upada u ovisnost ili bezumnost.

"Želim stjerati sve ljude u raj"

Stotine tisuća ljudi dosada su pohodile malu župu Šurkovac kod Banje Luke kako bi nazočili molitvama i misama koje vodi fra Ivo Pavić.

Nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić ponovno je kritizirao odluku civilnih vlasti o limitiranom broju od 25 vjernika na misnim slavljima, bez obzira na veličinu crkvenog prostora. Učinio je to nedavno u susretu i pismu sa svećenicima i dekanima svoje nadbiskupije, a sada i u intervjuu Glasu Koncila, koji je ovoga tjedna izašao u redizajniranom izdanju.

Na današnji osmi dan naših ‘Dana za život’ donosimo telefonski intervju sa najpoznatijim hrvatskim prolife aktivistom, pater Markom Glogovićem.

Donosimo vam i danas aktualan razgovor koji je s međugorskom vidjelicom VICKOM IVANKOVIĆ – MIJATOVIĆ vodio poznati talijanski humanitarac i Gospin hodočasnik Alberto Bonifacio, 5. kolovoza 1987. Prevoditeljica im je bila pokojna s. Josipa Kordić.

Novi mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić je u razgovoru za „Spektar“ – prilog Slobodne Dalmacije od subote 31. listopada komentirao položaj i probleme hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te odgovorio na pitanja kako vidi rješenje spora oko podjele župa u Hercegovini i je li realno da Međugorje bude proglašeno svetištem Kraljice mira.

Donosimo vam intervju patra Mije Nikića kojeg je dao za Slobodnu Dalmaciju.

Svećenik ste i psiholog, što nije čest slučaj. Svima koji vam se obrate za pomoć prilazite kroz psihološko-duhovni aspekt.

Vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić u intervjuu za FACE TV govorio je o brojnim društveno-političkim temama u Bosni i Hercegovini.

Stranica 1 od 4