Sadržaj s oznakom: Kćer

Jedna majka u Zagrebu imala je dvije kćeri koje su pošle s mladićima na ljetovanje. Majka, u boli za djecom, koja su se odala neurednom životu, s prjateljicama je počela postiti i moliti za njih..

Prije odlaska u krevet. Otac pita svoju djevojčicu:

Desetogodišnja djevojčica ležala je u krevetu nasmrt bolesna. Broj trombocita u krvi vrlo se smanjio.

'Nisam znao da će točno godinu dana nakon što sam objavio ovaj video moja kći izgubiti život u tragičnoj prometnoj nesreći'', kaže autor ovog videa (youtube).

Majka je napisala otvoreno pismo kćeri, objašnjavajući joj zašto joj nikad neće moći posvetiti toliko pažnje i vremena kao njenom starijem bratu. Mama Katie Rose Buckley ima sina starog dvije godine.

Objavljeno u Zanimljivosti | 29.3.2023.

Stroga mama

Dobro će vam doći da se podsjetite kako je puno puta bolje biti „stroga mama“, nego ona koja sve dopušta. Kad djeca odrastu, više će cjeniti vašu strogost, jer će uvidjeti da ste im pokazali pravi put!

Hal Vaughan je ovih dana svojim pothvatom privukao pozornost medija diljem svijeta i brojne pozitivne reakcije.

Koliko ste puta u životu izgubili nadu, pesimistično vjerujući da je sve crno? Ova priča o ocu i kćeri dokazuje nam da nada uvijek postoji. U cijelosti je prenosimo s portala Sunnyskyz.com.

Tate imaju poseban i zašitinički odnos prema djeci, a posebno su slabi na djevojčice.

Objavljeno u Poučne priče | 6.4.2017.

Vjerujte čvrsto u Boga

Otac jedne obitelji bio je bezvjerac.

Objavljeno u Meditacije | 23.11.2015.

Oporuka

Kćeri i sinovi moji,
Ne dijelite se u kući
koju vam ostavljam,
ona će i poslije vas ostati.

Paul Daugherty (57), sportski novinar napisao je dirljivu poruku svojoj 25-godišnjoj kćeri Jillian koja boluje od Downovog sindroma, na dan njenog vjenčanja.

Pune dvije godine Heather McManamy se bori s rakom dojke. Bolest je neizlječiva, zna da će joj uskoro podleći.

U nesreći je život izgubio muškarac, a njegova supruga i troje djece su teže ozlijeđeni. Četvrto, najmlađe dijete, pretrpjelo je samo lakše ozljede.

‘Ko bi rekao da će doći vrijeme kada će ženama biti važnije što nose na sebi nego u sebi. Nisam iznimka. Ima dana kad si najviše valjam, tek kad valjam tuđim očima.

Pjesma oca kćeri za njezino vjenčanje