Sadržaj s oznakom: LGBT propaganda

Nadbiskupija New York osudila je „skandal“ i „svetogrđe“ u kojem je sudjelovalo više od 1 000 posjetitelja sprovoda transrodne aktivistice Cecilije Gentili u katedrali Sv. Patrika krajem prošlog tjedna, prenosi nedjelja.ba.

Na američkom YouTube kanalu Queer Kid Stuff koji postoji još od 2015., a ima više od 28.000 pretplatnika i više od 4 milijuna pregleda do sada, dostupni su LGBTQ+ sadržaji za djecu i za roditelje koji žele na taj način ”educirati” djecu.

Dječji vrtići “Rosarote Tiger ” i “Gelbgrüne Panther ” otvoreni su u Südkreuzu u Berlin-Schönebergu, a ponose se s tim što su to prvi dječji vrtići za homoseksualce u Njemačkoj.

Mađarski premijer Viktor Orbán optužio je Europsku uniju za napuštanje kršćanskog nasljeđa u korist “hedonističkog” poganstva LGBTQ+ kampanje protiv proobiteljskih nacija.

“Ako se ne obratite i ne budete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo nebesko.”- poručuje nam Isus. Ali to nije razlog da budemo naivni i djetinjasti- pogotovo kad su u pitanju naša djeca!

Kardinal Gerhard Ludwig Müller je, predstavljajući knjigu intervjua „U dobroj vjeri“, koju je objavio zajedno s talijanskom novinarkom Francom Giansoldati, u petak 9. lipnja u Rimu izjavio kako smatra da Vatikan mora poduzeti korake protiv ideja Sinodskog hoda u Njemačkoj ako nisu u skladu s naukom Katoličke crkve, objavila je Katolička novinska agencija (KNA).

Veleposlanstvo Sjedinjenih američkih država pri Svetoj Stolici ponovno je istaknulo zastavu LGBT “ponosa” na vanjskoj strani velike zgrade, koju zauzima u središtu Rima, otvoreno prkoseći katoličkom učenju o pitanjima koja se tiču ​​homoseksualnosti.

Biskupska konferencija Sjedinjenih Američkih Država zatražila je od katoličkih bolnica da ne vrše operacije niti druge medicinske zahvate kojima bi se transrodnim osobama pomoglo u njihovoj spolnoj tranziciji, prenio je portal katholisch.de.

Nakon što je portal narod.hr izvijestio o francuskom animiranom serijalu pod nazivom ‘Drske djevojke’ koji se emitira na HRT-u koji u jednoj epizodi propagira tzv. ‘promjenu spola’, s HRT-a su odgovorili na njhova pitanja. Pravdaju se da je riječ o ‘visoko kvalitetnom sadržaju koji promiče temeljne vrijednosti kao što su sloboda, ravnopravnost, suživot, vjersku i rasnu toleranciju, borbu za ljudska prava’. Kažu da je sadržaj namijenjen općoj populaciji iznad osam godina. No, dobno ograničenje na emitiranoj seriji nisu istaknuli, piše narod.hr.

Norveška se pridružuje Finskoj, Švedskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu u osuđivanju blokatora puberteta, unakrsnih spolnih hormona i operacija 'promjene spola' za maloljetnike koji su zbunjeni oko svog spola.

Povijesna anglikanska crkva u srcu Londona postala je mjestom uprizorenja drag queen predstave na kojoj sudjeluju bivši natjecatelji Rupaul’s Drag Race UK kako bi “proslavili umjetnost i domišljatost u svakodnevnom životu”.

Jedna bivša djelatnica Centra za transrodne osobe Sveučilišta Washington u dječjoj bolnici St. Louis u SAD-u Jamie Reed kazala je da je ono što se događa djeci moralno i medicinski užasno. Sebe opisuje kao 42-godišnjakinju rodom iz St. Louisa, queer ženu i političku ljevičarku udanu za “transmuškarca”. A o svom iskustvu kada je shvatila da ono što se radi “transdjeci” nije u redu piše za The Free Press a prenosi narod.hr.

Video iz dječjeg vrtića u Sjevernoj Karolini izazvao je reakciju na internetu jer prikazuje odgojiteljicu koja očito indoktrinira vrlo malu djecu rodnom ideologijom.