Sadržaj s oznakom: Marija Bistrica

Hrvati za sebe kažu da su marijanski narod.

Odem par puta na godinu na Mariju Bistricu.

O počecima zavjetnoga hodočašća grada Zagreba u Mariju Bistricu

Sedmi nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održan je u subotu, 17. listopada u hrvatskom nacionalnom marijanskom svetištu u Mariji Bistrici.

Agencija Cocotours organizira hodočašće u Mariju Bistricu i to 7. i  8. 11. 2020. Detalje o hodočašću pročitajte u nastavku:

Sedmi nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održat će se u subotu, 17. listopada 2020. godine u nacionalnom marijanskom svetištu u Mariji Bistrici.
Središnje euharistijsko slavlje u 11 sati predvodit će mons. Petar Palić, novoimenovani mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj.

Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić ocijenio je danas kako se Hrvatima u toj zemlji oduzimaju prava te se to predstavlja kao nešto zakonito, dodajući da je i Hitler na zakonit način stigao na vlast.

Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke i Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici organiziraju 2. rujna obilježavanje 20. obljetnice posjeta pape Ivana Pavla II. Mariji Bistrici te beatifikacije kardinala Alojzija Stepinca.

Najveće marijansko svetište u Hrvatskoj nalazi se u Mariji Bistrici, mjestu na sjeverozapadu zemlje među pitomim brežuljcima Hrvatskoga zagorja.

Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu 10.09.2016

Agencija Coco Tours iz Međugorje organizira odlazak u Zagreb i Mariju Bistricu. Detalje oko ovog predivnog putovanja donosimo u nastavku:

Više od 1500 mladih okupilo se ovoga vikenda u svetištu Majke Božje Bistričke na tradicionalnom hodočašću mladih Zagrebačke nadbiskupije.