Sadržaj s oznakom: Navijači

Tu su kada su poplave i potresi, oni premještaju bolnice, raščišćavaju ruševine, starcima nose lijekove i hranu, i uvijek su brži od svih...

Za vrijeme crkvenog vjeronauka u splitskoj Župi Pomoćnice kršćana na Kmanu, grupa salezijanske mladeži izvela je navijačku pjesmu Torcide "Zbog jedne ljubavi".

Vatreni su ušli i u srca časnih sestara samostana Školskih sestara franjevki u zadarskim Arbanasima koje su na svoj način proslavile pobjedu protiv Danske i ulazak Hrvatske među osam najboljih reprezentacija na svjetskom prvenstvu u Rusiji

Navijači Hrvatske napravili su sjajnu atmosferu a Kaliningradu uoči večerašnje utakmice koju Vatreni igraju protiv Nigerije, Kockice su preplavile ulice Kaliningrada, i procjenjuje se da će Hrvatska imati potporu preko 5000navijača.

Oko 3.500 navijača bodrilo je Hajduk u maksimirskom derbiju protiv Dinama i svjedočilo pobjedi svog kluba nad najvećim rivalom.

Njih trideset tisuća okupilo se na Badnjak na stadionu i nakon minute šutnje za tragično stradale žrtve nedavnog terorističkog napada poslalo poruku protiv terorizma.