Sadržaj s oznakom: Ozdravljenja

Mariju Piju Pacioni zahvatila je teška bolest zbog koje je skoro ostala nepokretna. Hodočastila je međugorskoj Gospi. Kada se vratila osjetila je čudesnu toplinu. Njezin život se potpuno promjenio.

Mlada žena bila je sva u suzama dok je pripovijedala svoju dvojbu koja ju je u velikoj hitnji dovela u Biskupijski pastoralni centar u Bandri, u Mumbaju.

Jednoga dana u kolovozu 1982. boravio sam s paterom Tardifom, voditeljem molitve ozdravljenja za bolesnike u Međugorju.

U svojim razočaranjima i nemirima često nam je teško uteći se Bogu. Mislimo da ćemo utjehu prije dobiti od ljudi, no to je najčešće uzrok sve dubljeg razočaranja... Ova je djevojka dugo žuđeni smisao i mir u Gospodinu dobila za vrijeme molitve na susretu Kristofora u Zadru. Slavimo Te, Isuse!

Godine 1934. u Lurdu je Leopold Mandić promatrao jednu redovnicu kako gorljivo moli za svoje ozdravljenje, pa je iznenada upita: "Biste li svoje ozdravljenje prepustili nekome drugomu?"

Objavljeno u Svjedočanstva | 17.4.2022.

Isus voli ozdravljati

Ova je gospođa doživjela veliku milost na MES-u u Osijeku. Pročitajte što je sve spoznala, od čega ozdravila... Slava Isusu!

Rita Klaus bolovala je dvadeset šest godina od multiplex skleroze i nije joj mogla pomoći ni moderna američka i svjetska medicina, koja je daleko otišla.

U Padovi, talijanskom gradu 30-ak km zapadno od Venecije, regija Veneto, nazivaju ga jednom riječ-u: Svetac.

Isus me je ozdravio, svjedoči čovjek čija je priča obišla svijet

Cijeli život živjela sam u tradicionalnoj vjerskoj obitelji, zadnji puta sam se ispovjedila kada sam imala 15 god i to je bio moj zadnji odlazak u crkvu, napustila sam ju.

U do­sadašnjih 2000 protokola potvrdili su liječnici da je u Lurdu medicinski nerazjašnjivim ozdravljenjima.

Franjevački redovnik i učitelj, “otac” Romano Zago iz Brazila, godinama je proučavao ljekovitu biljku alou te je osmislio poseban lijek za koji tvrdi da između ostalog prevenira i liječi rak.

Moj muž je naglo obolio, dobio je iznenada jako velike bolove. Kada smo ga odvezli na hitnu pomoć, rekli su nam da mu je debelo crijevo puklo na dvije strane i da mora hitno na operaciju.

 „...na nemoćnike će ruke polagati, i bit će im dobro” (Isus u: Mk 16,18) Isus ozdravlja i danas – kroz one koji vjeruju onome što je rekao!

Objavljeno u Meditacije | 5.1.2022.

Ozdravi me, Gospodine!

Povuci se na osamu i odgovori na pitanje: vjeruješ li u čudo?

Stranica 1 od 4