Sadržaj s oznakom: Laudato TV

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe okupio je veliki broj izvođača i probudio interes publike i šire javnosti. Na koncert pozivaju brojni glazbenici, a njima se pridružio i Mateo Kovačić. 

Veliki koncert domoljubne glazbe održat će se 13. siječnja 2024.

Laudato TV prvi put je dio međunarodnog projekta EWTN-a i uz prijenose događaja donosi najave i pregled dana iz specijalnog studija, reportaže o hrvatskim grupama i hodočasnicima te javljanja s terena

Misionar zajednice 'Hodočasnici ljubavi' Marino Restrepo boravi u Hrvatskoj mjesec dana, a sinoć je gostovao na Laudato TV-u.

U sinoćnjoj emisiji ''More milosrđa'' na Laudato TV-u gostovao je Vlatko Tenšek, otac petero djece i suprug nedavno preminule Maje Tenšek, koja je svojim životom dotaknula brojne ljude. 

Povodom 35 godina karijere i rasprodane dvije Arene Zlatan Stipišić Gibonni dao je intervju za emisiju ‘Vidljivi tragovi’ koja se emitira na Ludato televiziji koji donosimo u nastavku.

Kako se teško skoncentrirati u molitvi. Nismo sami u ovoj duhovnoj borbi. Ali ne trebamo odustati.

Nakon povijesnog spektakla na Maksimiru, Laudato TV organizira prvi ovakav cjelodnevni događaj koji će početi u 14 sati. Tijekom cijelog popodneva i večeri održavat će se duhovni program: molitva, prilika za ispovijed, nagovori duhovnika i slavljenje.

Objavljeno u Najave | 7.11.2022.

Zlatni savjeti s. Ljubice Kovač

Jedna od najdugovječnijih emisija na Laudato TV-u ulazi u novu sezonu koja donosi osvježenja. 

Obiteljska televizija Laudato TV bila je u nedjelju 2. listopada 2022. godine najgledaniji kanal među nenacionalnim tzv. pay TV kanalima, a šesti kanal u ukupnom poretku svih televizijskih kanala u monitoringu.

Novu sezonu središnje informativne emisije Laudato TV donosi od 29. kolovoza.

Međunarodni susret mladih u Međugorju i ove godine može se uživo pratiti u programu Laudato TV-a. Ovaj višednevni susret 33. godinu zaredom okuplja tisuće mladih iz cijeloga svijeta.

Objavljeno u Hrvatska | 9.4.2022.

Uskrs na Laudato TV-u

Obiteljska televizija Laudato TV pripremila je prigodan program za predstojeće blagdane. Uz prijenose vjerskih obreda iz Vatikana, Jeruzalema i Rima, gledatelje očekuju koncerti, prigodna gastro emisija, novi nastavak humoristične serije, te prigodni dokumentarni i igrani filmovi.

Svakog Božića Laudato TV dvostruko slavi, Rođenje Gospodinovo i svoj rođendan. Obiteljska televizija već je šest godina u hrvatskim domovima s misijom promicanja lijepog, dobrog i istinitog.

Legendarna emisija Laudato TV-a ponovno u programu od 24. prosinca

Kružeće poruke na mailu, proslijediti ih ili ne?

Stranica 1 od 10