Sadržaj s oznakom: Porod

Što više vjerujemo to su nam veće kušnje

"Presretni smo zbog ovog malog života koji je pravo čudo u našim rukama."

Svaka rođena beba predstavlja pravo malo čudo i veliku sreću roditeljima kojima je jedina želja da se rodi zdravo.

U protekla 24 sata na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo Opće bolnice Sarajevo rođeno je 14 beba i to 10 djevojčica i 4 dječaka.

Ovaj događaj dogodio se u Italiji prije dvije godine, a dokaz je da je tajna života izvan svake ljudske moći i nadvladava svaku ljudsku prognozu

Život je najveće čudo i to upravo u obliku djeteta. Život je najdragocjeniji dar

Flavio, novopečeni otac, razgovarao je sa svojom kćeri cijelo vrijeme dok je bila u majčinoj utrobi.

Bio je tako loše da su im liječnici savjetovali da ga isključe s aparata, ali roditelji nisu htjeli odustati: 'Tako smo ponosni na njega'

Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala, rekla je Slađana Gržinčić

Velika priča Borke Cindrić za Telegram.hr, koja je iznijela trudnoću s rakom; bolest joj se uskoro vratila i onda ju je opet pobijedila, a duhovnu potporu dobivala je od patera Zvjezdana Linića.

'Vjerujem da ju je Bog odabrao s razlogom kako bi se ovakvo čudo moglo dogoditi.'

Ljudi kao vi od ovog svijeta prave ružno mjesto puno mržnje!

Svjedočanstvo žene koja je preživjela pobačaj „Moja je majka u osmom mjesecu trudnoće otišla pobaciti – liječnici su bili uvjereni da je pobačaj uspio i da je moj život prekinut…”

 Danijela sa 17 godina tijekom poroda pala u komu, sada se konačno oporavlja i treba joj pomoć

Entitan Martins iz Chicaga je rodila kćer nakon 23 tjedna trudnoće. Najmanja beba koju je bolnica ikad vidjela 4 mjeseca se borila u neonatalnoj intenzivnoj njezi.

Primalja mora imati ruku nježne dame, oči sokola i srce lava – pravilo je po kojem već 30 godina radi Biserka Matok Glavaš, glavna primalja "Klinike za ženske bolesti i porode u bolnici Merkur" u Zagrebu.