Sadržaj s oznakom: Rusija

U pismu objavljenom 2. ožujka 2022. na Internet stranicama Katoličkog medijskog centra Konferencije rimokatoličkih biskupa u Ukrajini, biskupi, odgovarajući na molbe vjernika koje pristižu iz cijeloga svijeta, zamolili su papu Franju da Ukrajinu i Rusiju javno posveti Bezgrešnom Srcu Marijinom, na isti onaj način kako je to zatražila Blažena Djevica Marija u Fatimi.

Jedanaestomjesečni dječak Vanja pronađen je živ prije šest dana nakon što je proveo 35 sati na polarnoj hladnoći pod ruševinama zgrade koja se djelomično srušila dan ranije zbog eksplozije plina u Rusiji.

- Sretan sam, vrlo je laskavo biti uz bok velikana poput Pelea. Pele je jedna viša kategorija, ali dobro je što me ljudi vežu uz njega.

Fotografija koja je obišla svijet

Mnogi članovi brazilske nogometne momčadi pripadaju evangelističkim pentekostalnim Crkvama.

Ruski policijski službenici bili su prisiljeni pozvati egzorcista u borbi protiv "poltergeista" u kući, nakon što su svjedočili neobičnom kretanju predmeta bez "racionalnog objašnjenja".

"Znak" Bogorodica – THEOTOKOS – NA KRIMU  Maurizio Blondet, jedan od najuglednijih talijanskih katoličkih novinara piše 18 lipnja:

Na molitvenom susretu mladih u Međugorju svjedočila je i Terézia Gažiová iz Slovačke o nastanku i djelovanju molitvenog  centra „Svjetlo Marijino” i o tome kako se Gospina poruka širi i u zemljama bivšeg Sovjetskog saveza.