Sadržaj s oznakom: Tweet

Povodom Svjetskoga dana borbe protiv iskorištavanja dječjega rada, papa Franjo je u poruci objavljenoj na Twitteru potaknuo da se ne štede napori kako bi se ukinulo zlo dječjega rada.

Papa Franjo u današnjoj tweet poruci na računu @Pontifex pozvao da molimo za učitelje i studente koji zbog pandemije koronavirusa nisu u školskim klupama nego nastavu imaju putem interneta.

Papin tweet uz proslavu Rođenja Gospodinova, koje se u Istočnim Crkvama slavi 7. siječnja

Objavljeno u Vatikan | 3.1.2020.

Papin novogodišnji tweet

Molimo za milost da ovu godinu živimo sa željom da druge primimo srcu i brinemo se za njih, pozvao je papa Franjo u tweetu u četvrtak 2. siječnja.

Jednu od tweet poruka poslanih s računa @Pontifex papa Franjo je posvetio današnjem Međunarodnom danu ljudskih prava, koji se slavi na 71. obljetnicu potpisivanja Opće deklaracije Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima

"Kad kršćani i budisti imaju priliku jedni druge cijeniti i uvažavati, unatoč našim različitostima, nudimo svijetu riječ nade koja može potaknuti i podržati one koji su ranjeni podjelom",

Papina poruka na Twitteru:

Dragi prijatelji, u mjesecu studenome pozvani smo moliti za mrtve.

U nesigurnosti koju osjećamo i u nama i oko nas, Bog nam daje sigurnost:

Papa Franjo u današnjoj tweet poruci moli Gospodina da nam pomogne tražiti njegovu prisutnost koja je neprolazna. Osim toga, imenovao je novoga marsejskog nadbiskupa metropolita; riječ je o msgr. Jean-Marcu Avelineu, rođenom u Alžiru

Papa Franjo se moli i suosjeća s francuskim katolicima i građanima Pariza, kažu u vatikanskom uredu za odnose s medijima.

Papa Franjo istaknuo je na društvenim mrežama u petak 1. ožujka kako treba moliti.

Tisućama djece prisiljene boriti se u oružanim sukobima ukradeno je djetinjstvo. Zaustavimo taj gnjusni zločin, pozvao je Sveti Otac u tweetu.

Papa Franjo uputio je poruku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata a posvetio je - miru.

„Tajna dobre plovidbe životom je u tome da pozovemo Isusa na brod.

Papa Franjo na društvenoj mreži Twitter otkrio koja su učinkovita sredstva za prevladavanja sukoba.

Stranica 1 od 7