Sadržaj s oznakom: Twitter

Najvažnije životne lekcije koje nam mogu dati djeca su iskrenost, smijeh i radost zbog malih stvari. Djeca sve čine spontano, iskreno, bez straha od posljedica i bez zle namjere. Jednostavno - slušaju svoje srce.

„Dragi mladi, želio bih svakome od vas reći: Bog te voli, nemoj nikada u to sumnjati, što god da ti se desi u životu, u bilo kakvim okolnostima – ti si beskrajno voljen“, poručio je papa Franjo mladima u tweetu u petak 21. lipnja.

Na današnji Dušni dan, kada se spominjemo svih vjernih preminulih, papa Franjo je putem svojega Twitter računa poslao novu poruku: Isus je smrti oduzeo posljednju riječ; tko vjeruje u Njega bit će preobražen ljubavlju milosrdnoga Oca za vječni i blaženi život

Društvo svetaca pomaže nam prepoznati da nas Bog nikada ne napušta kako bismo mogli živjeti i svjedočiti nadu na ovoj zemlji.

"Otvorite vaše srce i neka milost Gospodnja uđe. Spasenje je dar, a ne način predstavljanja sebe izvana." - napisao je papa Franjo u svojoj današnjoj tweet-poruci.

„Provedite vrijeme pred Gospodinom u kontemplaciji i činite sve što je moguće za Gospodina u službi za druge.

Objavljeno u Vatikan | 30.9.2018.

Papina poruka na Twitteru

"Život postaje ljepši kad se otkrije da naša duša počiva samo u Bogu".

Objavljeno u Vatikan | 28.9.2018.

Papina poruka na Twitteru

„Isus nam je dao jednostavan program kako bismo hodili prema svetosti; zapovijed ljubavi prema Bogu i bližnjemu".

Papa ponovno potiče na brigu za bake i djedove

„Isus nas poziva zajednički izgrađivati civilizaciju ljubavi u situacijama koje svakodnevno živimo".

„Neka vas Blažena Djevica Marija, Majka i Kraljica Karmela, prati na vašem svakodnevnom putu prema Božjem brdu."

Papa Franjo putem društvene mreže potaknuo je vjernike na svakodnevno čitanje evanđelja.

Papa Franjo je u prigodi Svjetskog dana borbe protiv dječjeg rada svojim pratiteljima na Twitteru poručio kako se djeci treba omogućiti da se igraju, uče i rastu u ozračju sklada

Sveti je Otac sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži Twitter podijelio dva kratka razmišljanja o ljubavi, a također je pozvao na mir u Svetoj zemlji i na Bliskom istoku

Molitva znači biti s Bogom, živjeti s Bogom, ljubiti Boga – istaknuo je papa Franjo u svojoj današnjoj tweet-poruci.

Sveti je Otac i danas sa svojim pratiteljima na Twitteru podijelio kratka razmišljanja i poticaje o tome što znači biti svet.

Stranica 1 od 2