Sadržaj s oznakom: Vatreni

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Zagreb iz Rotterdama sa srebrnom medaljom na kraju trećeg izdanja UEFA Lige nacija. Bila je to treća hrvatska medalja na velikom natjecanju u pet godina, nakon srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i bronce na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Hrvatski nogometni reprezentativci, Luka Modrić, Mateo Kovačić, Bruno Petković, Nediljko Labrović i drugi, te stručni stožer predvođen izbornikom Zlatkom Dalićem hodočastili su u Trsatsko svetište te sudjelovali na misi u 9 sati, javlja Novi list.

Popularni američki vjerski portal ChurchPop objavio je videa i postove s društvenih mreža Hrvatske nogometne reperezentacije koji ističu pripadnost katoličkoj vjeri i Bogu.

Naš je dres dobio 65 tisuća glasova, dok je na drugom mjestu nigerijski s 45 tisuća glasova manje.

Hrvatski nogometni reprezentativci i stručni stožer u utorak navečer je nazočio večeri zaklade ‘Vatreno srce’ u zagrebačkom hotelu Westin u humanitarno-donatorskoj akciji, od koje će se polovica sredstava iskoristiti za kupnju opreme Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, a druga polovica za akciju Korak u život koja skrbi o stipendijama za školovanje djece bez roditeljske skrbi.

Sandra Rašić - Kordić, pod brendom "TVOJA KRUNICA" već dugo vremena izrađuje personalizirane krunice sa vlastitim imenima osoba za koje su namijenjene.

Popularna stranica 'Oh My Goal' objavila je video u kojemu iskazuje divljenje hrvatskim nogometašima koji su svojim žrtvama repku odveli do pobjede

i dok izranjam iz "kockastog sna" tek postajem svjestan da sanjao nisam

Nakon što je proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva u Rusiji, a potom uvršten na listu kandidata za najboljeg nogometaša godine u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), Modrić je uvršten i u najbolju momčad World Cupa u izboru navijača.

Veliki broj svećenika prošlu nedjelju, kada je Hrvatska igrala u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, u svojoj su propovijedi istaknuli primjer hrvatske nogometne reprezentacije, tj. Vatrenih kao primjer srčanosti, upornosti, igranja za domovinu, naposljetku, i kao primjer vjere.

„Hvaljen Isus i Marija! - Eee… (uzvrati publika). - 'Se tako šokci pozdravljaju!? (Odobravanje publike). - Nisam čuo 'Navijeke' onda! - Navijekee! (uzvrati publika). - Bravo!...“.

Na dočeku naših nogometaša, novinar N1 televizije, Antonio Zavada, kratko je razgovarao uživo s obitelji Paradžik, a koji su rodom iz dva mjesta od kuda vuku korijene Mandžukić i Lovren.

Osim što su sjajni igrači, Vatreni imaju i veliko srce.

Ugledni časopis atmosferu u Hrvatskoj opisao je kroz zagrebačkog Amerikanca.

Na stadion NK Zadar stigli su hrvatski reprezentativci i odali počast preminulom suigraču Hrvoju Ćustiću. Društvo je im je radilo mnoštvo djece, svi su se htjeli slikati s našim Vatrenima

 

Crveno-bijele kockice krasile su mnogobrojne majice na glavnom zagrebačkom trgu, ali i lica brojnih dama.

Stranica 1 od 3