Sadržaj s oznakom: Vicka IvankovićMijatović

Međugorska vidjelica Vicka Ivanković Mijatović dala je nekoliko intervjua koje je vodio Otac Livio Fanzaga, poznati talijanski svećenik i glavni urednik talijanske Radio Marije.

U tekstu koji slijedi donosimo vam uspomene vidjelice Vicke Ivanković na pokojnog fra Slavka Barbarića. Tekst je prijevod razgovora koji je Vicka imala za austrijski časopis „Medjugorje', dana 18. prosinca 2000. godine u Međugorju.

Gospa preporučuje da svetu Misu stavimo na prvo mjesto, kaže da je to najvažnije i najsvetiji trenutak, da u tom trenutku živi Isus dolazi i mi ga primamo u svoja srca.

Razgovor fra Janka Bubala s vidjelicom Vickom:

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

14. siječnja 1985. - Gospina poruka preko Vicke:

Što nam Gospa poručuje o molitvi, postu, obraćenju, čitanju Božje riječi i svemu drugome što nam je potrebno na našem životnom putu, govori vidjelica Vicka u ovome audio zapisu.

NEOBIČNO PUTOVANJE VICKE I JAKOVA

Gospa kaže: Svi vi u obiteljima imate saksiju sa cvijećem. Ako svaki dan u taj cvijet stavite dvije - tri kapi vode, vidite kako raste, razvija se i dođe jedna lijepa ruža.

Vicka je molila i tumor na srcu dječaka je nestao, liječnici ne nalaze objašnjenja.

Je li se Isus ukazao u Međugorju? Kako izgleda? Što je rekao vidiocima? 

Donosimo vam i danas aktualan razgovor koji je s međugorskom vidjelicom VICKOM IVANKOVIĆ – MIJATOVIĆ vodio poznati talijanski humanitarac i Gospin hodočasnik Alberto Bonifacio, 5. kolovoza 1987. Prevoditeljica im je bila pokojna s. Josipa Kordić.

U ovim teškim danima za Međugorje i cijeli svijet zbog pandemije koronavirusa, povodom 39. obljetnice Gospinih ukazanja međugorska vidjelica Vicka Ivanković obratila se vjernicima i promicateljima međugorske duhovnosti dirljivom porukom.

Vidjelica Vicka Ivanković-Mijatović 2.veljače boravila je u Rimu gdje je sudjelovala kao gošća i kuma na krštenju.

Stranica 1 od 2