Oženjen je, ali to mu nije smetnja za ljubavne sastanke: Ne osuđujte dok ne pročitate cijeli tekst!

"Moram vam nešto priznati. Izlazim s nekim iako sam oženjen", napisao je na svom blogu Jared Wilson.

"Ona je nevjerojatna djevojka. Ona je lijepa, pametna, lukava, snažna, vjernik je. Volim je izvesti na večere, u kino... i uvijek joj kažem kako je lijepa. Ne mogu se sjetiti kada sam posljednji put bio ljut na nju duže od pet minuta, a njen osmijeh mi uvijek uljepša dan, bez obzira na okolnosti", piše dalje "nevjerni" suprug.

"Ponekad me posjeti na poslu, nenajavljeno. Napravi mi nevjerojatan ručak. Ne mogu vjerovati koliko sam sretan da imam mogućnost izlaziti s jednom takvom ženom, iako sam oženjen. Pozivam i vas da probate i vidite koliko je to dobro!"

Zavidite li mu ili ga osuđujete? U svakom slučaju, čitajte dalje:

"Jesam li spomenuo da je djevojka s kojom izlazim, zapravo, moja supruga?"

Sada vam je sve jasno. "Preljubnik" vam želi poručiti da bez obzira na to što ste u braku ne znači da trebate prestati da se zabavljate s partnerom.

"Moram nastaviti zavoditi svoju ženu i nakon što je rekla 'da' na vjenčanju. Suviše često vidim supružnike koji se više ne trude jedno oko drugog, čija ljubav više ne raste, gdje nitko ne preuzima inicijativu u svezi s poboljšanjem njihovog odnosa", napisao je Jared u svom blogu.

"Zašto supružnici prestaju izlaziti? Leptirići u stomaku ne trebaju nestati nikada. Uvijek se treba buditi s istim osjećanjem koje ste imali kada ste se prvi put probudili jedno pored drugog. Trudite se oko partnera, zavodite ge, izlazite, zabavljajte se, udvarajte se jedno drugome i vidjet ćete drastično poboljšanje u vašem braku", savjetuje blogger.

Na kraju zaključuje da su komunikacija i akcija ključ dobrog odnosa između partnera.

"Nitko ne želi biti s osobom koja ne ide dalje svim srcem.

Označeno u