Fra Goran Azinović: „Po Mariji k Isusu!“

U ponedjeljak 18. svibnja 2020. Crkva slavi 100. obljetnicu rođenja velikog pape prijatelja Hrvata i Međugorja sv. Ivana Pavla II..

Večernju svetu misu predslavio je čitlučki kapelan fra GORAN AZINOVIĆ koji se u vrlo nadahnutoj propovijedi osvrnuo i na njegov primjer, ali i na jako puno aktualnih zbivanja u crkvi i svijetu. Njegovu goruću ljubav prema Mariji i svećeničkom pozivu možete iščitati iz žara njegovih spontanih riječi koje toliko snažnije govore od monotonog čitanja napisanih propovijedi koje smo obično naučili slušati preko medija! I baš griju srce i bude vjeru! „Svećenik ne rješava probleme preko medija, nego na koljenima i s krunicom u ruci. Najvažnije poslanje koje svećenik ima jest molitva i slavljenje svete Mise koja je bit našega života!

I svećenici kao i svijet djelit će se na one koji žive po Mariji, a posebno ovdje u Međugorju Marija nam to želi reći svojom prisutnošću i voditi nas k Isusu!“ – samo su neke fra Goranove misli izrečene večeras, a cijelu propovijed poslušajte na linku od 1:25:05: