Biblijske igre pantomime

Iz radionice obitelji Rukavina (Robert i Nada i njihovih 9 djece) stiže opet novi projekt. Ovaj put to je BIBLIJSKA IGRA PANTOMIME.

Trebalo im je dvije godine da od ideje realiziraju proizvod u čijem je osmišljavanju sudjelovala cijela obitelj: od ideje koju je imala supruga Nada, 140 originalnih crteža tada 14-godišnjeg djeteta, do pisanja tekstova, traženja navoda...

Cilj je i ova put okupiti obitelji, prijatelje, djecu oko Riječi Božje te mimikom oponašati likove ili događaje te na taj način se bolje upoznati s Biblijom.

Biblijska igra pantomime po cijeni od 160 KN može se pronaći u katoličkim knjižarama:

Verbum-Kaptol Zagreb
Verbum- Teslina ulica Zagreb
Verbum-Trumbićeva obala –Split

PROMOCIJA BIBLIJSKE IGRE PANTOMIME bit će na susretu OBITELJI koje su hodočastile KRALJICI MIRA U MEĐUGORJE koji će biti u subotu 25.01.2020.g. u crkvi Blažene Djevice Marije, Kraljice apostola u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 10.

Susret će započeti molitvom krunice u 16h koju će predvoditi voditelji autobusa.
Nakon krunice u 16,30 h biti će sv. Misa i kratko klanjanje koje će predvoditi župnik župe Rozga Velečasni Mijo Šibonjić.

Poslije Klanjanja je druženje kako bismo osvježili lijepa sjećanja sa hodočašća i informacije vezane za slijedeće Hodočašće obitelji 2020.g.

Potom slijedi predstavljanje nove Biblijske igre pantomime. Igra će se moći nabaviti po promotivnoj cijeni od kojih će dio sredstava biti namijenjen za slijedeće hodočašće 2020.g.

Označeno u