Najava predavanja dr.med. Antuna Liseca u Širokom Brijegu

U srijedu, 13.09.2017.g. s početkom u 19:30h će se održati predavanje dr.med. Antuna Liseca u gradskom kinu Borak, a u organizaciji Udruge Mlado sunce iz Širokog Brijega.

Tema tribine je: Odgoj za poštivanje života, zdravlja, predbračne suzdržanosti, svetosti braka i Božjeg dara plodnosti; Znakovi vremena: posljedice kontracepcije, umjetne oplodnje, neplodnosti i abortusa.

Doktor Antun Lisac, specijalist opće kirurgije, dolazi iz Vetova u blizini grada Kutjeva. Suprug je i otac tri kćeri. Poznat je po dugogodišnjoj „apologiji braka i obitelji“, a na tu temu održao je mnogo predavanja u župama diljem Hrvatske! Kao svatko tko se u ovo vrijeme usudi silovito progovoriti protiv najodvratnijeg grijeha današnjice – ubojstva djeteta još u maternici, dr. Lisac je u nekoliko je navrata napadnut s pokušajem diskreditacije „liberalnih“ struja. Doktor Lisec preko trideset godina žustro progovara o zločinima protiv ljudskog bića o kojima ljudi tako malo znaju i sigurno je kako njegove riječi unose nemir nemirnima, pogotovo unutar liječničke struke, gdje mnogi liječnici zanemaruju činjenicu da je život svet, od začeća pa sve do prirodne smrti!

“Dr. Lisec će govoriti o razlozima protiv grijeha kontracepcije, sterilizacije, umjetnih oplodnji, ubijanja, kao i protiv seksualnog života prije i izvan braka kojega blagoslovi dragi Bog. Većina ubojstava nerođene djece se događa prije usađivanja u maternicu, dok su sitna kao točkice i to sa spiralama, antibaby pilulama i drugim hormonima i antihormonima koje je industrija smrti izmislila protiv rađanja, a još i preko raznih postupaka povezanih s oplodnjom u epruveti.  A ne smije se ubijati niti onu najmanju, tek začetu djecu!"

'Na poseban pozivamo mlade, kako i roditelje, da čuju istinu o kojoj se toliko šuti, a zbog koje trpimo velike posljedice i zbog kojih se usadila kultura smrti u naš narod. Doktor Lisec će na argumentiran način objasniti jednu od najvažnijih tematika, kao i posljedice 'modernog' načina života koji nas vodi u propast, izumiranje društva i teške duševne poremećaje', poručuju iz Udruge Mlado sunce.