Domagoj Duvnjak s obitelji hodočastio u Međugorje

Danas u popodnevnim satima kratko smo susreli našeg najboljeg rukometaša svijeta iz 2013. i reprezentativca Hrvatske Domagoja Duvnjaka.

Domagoj je sa obitelji hodočastio u Međugorje kako bi se pomolili i Majci zahvalili za sve primljene milosti a susreli smo ga podno Brda Ukazanja.

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije ima suprugu Luciju s kojom je u vezi od srednjoškolskih dana a nedavno su postali roditelji sinčića Šime.

Cijela obitelj Duvnjak su praktični vjernici. Domagojeva majka Ivanka svaku utakmicu gleda s krunicom u ruci a kako smo često imali priliku vidjeti kapetan se prije svakog ulaska na teren obavezno prekriži.

Majka Ivanka svojedobno je otkrila jednu predivnu gestu koja govori koliko su kao obitelj povezani i koliko im je vjera važna - "Kad uđe u dvoranu, kratko me nazove i kaže: ‘Evo, ušao sam’, a ja ga blagoslovim i kažem: ‘Sretno’. To je tako godinama”, rekla je jednom prigodom za Večernji otkrivši i kako prije svake utakmice netko mora otići na misu, ponekad i dva puta u istom danu, ona ili njegova supruga Lucija.

Ne sumnjamo da je za takav uspjeh bila ključna vjera, majčin blagoslov i blagoslov Nebeske Majke.

duvnjak-1.jpg

medjugorje-info.com