Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska ljubi njihove slike

Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu, rekao je hrvatski kapetan jednom prilikom kada je otkrio što radi uoči svake utakmice.

I ovaj put je poljubio kostobrane pa Real došao do pobjede..., piše 24 sata.

Iako mu je 35 godina na leđima, Luka Modrić je jedan od najvažnijih igrača u Real Madridu. Sjajan nogometaš i veliki čovjek koji je produžena ruka kapetanu Sergiju Ramosu i treneru Zinedineu Zidaneu.

Kada je on na terenu, sve izgleda sigurnije za Real. Tako je bilo i ovaj put.

Real Betis je u 2. kolu La Lige na poluvremenu vodio 2-1 protiv Madriđana, a onda je Zidane uveo Luku u nadoknadi prvog poluvremena umjesto ozlijeđenog Tonija Kroosa. No, prije ulaska u igru, Modrić je morao obaviti svoj ritual. A kada to radi, nitko ga ne ometa. Čak ni veliki Zidane koji je pričekao neko vrijeme, a onda prišao Luki kako bi mu dao upute.

Prije Modrićevog ulaska na teren kamere su pokazale zanimljiv detalj - hrvatski kapetan je ljubio svoje kostobrane, a ukupno je dao pet poljubaca.

POGLEDAJTE:

Jedan za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom, na svojim nogama. Obiteljska fotografija s dodjele Zlatne lopte otprije dvije godine na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta, a na vrhu, kao da ih čuva, lik Isusa Krista.

- Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu - rekao je hrvatski kapetan jednom prilikom kada je otkrio što radi uoči svake utakmice.

I pogađate. Madriđani su nakon ulaska Hrvata preokrenuli i pobijedili 3-2 autogolom Emersona i golom Ramosa iz penala.

Označeno u