Vatreni odali počast preminulom suigraču Hrvoju Ćustiću, Subašić 'uvijek mi je u srcu'

Na stadion NK Zadar stigli su hrvatski reprezentativci i odali počast preminulom suigraču Hrvoju Ćustiću. Društvo je im je radilo mnoštvo djece, svi su se htjeli slikati s našim Vatrenima

Nakon jučerašnjeg spektakularnog dočeka Vatrenih u Zadru, naši nogometni reprezentativci, zadarska dica Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković stigli su danas na stadion NK Zadra kako bi odali počast preminulom Hrvoju Ćustiću, piše 24 sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Suba: Na svakoj utakmici mislim na Hrvoja, uvijek mi je u srcu

Četiri reprezentativca donijeli li su vijenac i zapalili svijeće u čast preminulog nogometaša.

- Na svakoj utakmici mislim na Hrvoja, uvijek mi je u srcu, ali dres više ne smijem skidati - izjavio je Subašić. Kazao je i dalje može nositi majicu ispod dresa i da će to nastaviti činiti do kraja karijere, ali da je glupo da FIFA za te stvari kažnjava sa 100.000 dolara.

Modrić: Promovirali smo Hrvatsku na najbolji moguć način Upitan kako se osjeća zbog dobivenog priznanja za najboljeg nogometaša prvenstva, Luka Modrić je izjavio: 'Svako priznanje je lijepo za dobiti, no najvažniji su kolektivni uspjesi'.

- Veliki rezultat smo napravili i promovirali smo Hrvatsku na najbolji mogući način, kako i na terenu tako i ponašanjem vani. Isto tako i naši navijači - izjavio je kapetan Luka Modrić.

Majicu s likom Hrvoja Ćustića golman Vatrenih Subašić nosio je na svakoj utakmici reprezentacije. Nakon utakmice s Danskom, Subašić je pokazao majicu koju nosi ispod dresa, zbog čega ga je FIFA upozorila da je pokazivanje privatnih poruka protivno pravilima.

- Poštujem Fifina pravila, ali majicu ne skidam - izjavio tada Subašić.