(VIDEO) Oduševljenje ‘džentlmenskim potezom’ na Wembleyju hrvatskog kapetana Luke Modrića

Iako je Hrvatska u sklopu 4. i posljednjeg kola elitne skupine Lige nacija izgubila u jednoj neizvjesnoj utakmici na Wembleyju od Engleske 2:1 kapetan Vatrenih, Luka Modrić, pružio je ponovno vrlo dobru igru.

Nakon susreta u engleskom ”hramu nogometa” Luka je u tunelu čekao reprezentativce Engleske kako bi im čestitao na ipak zasluženoj pobjedi i plasmanu na Final For Lige nacija. Na Final Four, podsjetimo, uz Englesku plasirali su se Portugalci, Švicarci i Nizozemcu. Malo tko je očekivao ovakvu završnicu prvog izdanja Lige nacija.

No, vratimo se Luki Modriću i Marci, koja hvali ”džentlmenski potez” najboljeg hrvatskog i svjetskog nogometaša, piše Narod.hr.“Modrić je pokazao kakav je džentlmen. Pričekao je engleskog izbornika Garetha Southgatea kako bi mu čestitao. Zagrlio je i Kylea Walkera s kojim je igrao u Tottenhamu”, piše Realu bliska Marca.

Snimku čestitke kapetana Vatrenih engleskim igračima možete pogledati O V D J E !

Kapetan Vatrenih u tunelu je nakon utakmice čekao i nije dočekao kapetana Engleske i strijelca pobjedničkog pogotka Harryja Kanea kako bi mu poklonio dres. S obzirom da je Kane bio meta brojnih novinara nakon utakmice te se dugo zadržao na travnjaku davajući brojne intervjue Luka je izgubio strpljenje i otišao je suigračima u svlačionicu.

Označeno u