ZLATKO DALIĆ U ZAGRLJAJU S MODRIĆEM PORUČIO Hvala dragom Bogu koji nam je dao snage

Igrači su pohitali Luki Modriću u zagrljaj na Hampden Parku, on je došao do izbornika i govorio: to je to! Luka pada na koljena, Dalić ljubi krunicu...dirljivi su prizori kojima smo ponovno svjedočili a kao i uvijek zahvala ide Bogu

"Hvala Bogu da nam je dao snage da možemo ostati mirni i dostojanstveni. Mi možemo i bit će nam sve lakše pogotovo kada dođu naši navijači. Moja velika zahvala svima koji su vjerovali u nas i koji su nam davali podršku, vi ste naša snaga, a mi ćemo i dalje biti vaš ponos. Hrvatska reprezentacija zaslužuje podršku i hvala svima koji je daju", poručio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Škotsku 3-1 te se plasirala u osminu finala Europskog prvenstva. Golove u ključnoj utakmici za prolaz skupine postigli su Nikola Vlašić, Luka Modrić i Ivan Perišić.

Nakon utakmice javnosti se obratio izbornik Zdravko Dalić, zahvalivši ponajprije Bogu za sve što su postigli. “Čestitam dečkima na velikoj pobjedi, na osmini finala i drugom mjestu. Ovih 10 dana bilo je veliko iskušenje, za mene i sve ostale, da ostanemo mirni, dostojanstveni i strpljivi. Hvala Bogu da nam je dao snage da možemo ostati mirni i dostojanstveni. Mi možemo i bit će nam sve lakše pogotovo kada dođu naši navijači. Moja velika zahvala svima koji su vjerovali u nas i koji su nam davali podršku, vi ste naša snaga, a mi ćemo i dalje biti vaš ponos. Hrvatska reprezentacija zaslužuje podršku i hvala svima koji je daju”, prenosi HRT.

Izbornik Zlatko Dalić istaknuo je: “Rekao sam da nastave u istom ritmu. Mi smo nakon 1:0 počeli biti malo presigurni u sebe i malo usporili, dali smo im da se vrate, no nismo posustajali, igrali smo i dalje mirno i staloženo. Nije bilo lako protiv ovako čvrstog protivnika, ali pokazali smo kvalitetu i snagu i odigrali do kraja dobru utakmicu.”

“Ne mogu ništa reći protiv igrača, nije bilo lako, pogotovo Juranoviću, malo i Gvardiolu, no bili su sjajni kao svi drugi. Cijela ekipa zaslužuje pohvali bili smo tim, bili smo grupa. Hrvatska će u osmini finala EURO-a igrati protiv drugoplasirane ekipe iz skupine E, a utakmica je na rasporedu 28. lipnja u Kopenhagenu. Ja želim samo hrvatske navijače i to je jedino što ja želim i što čekam i sanjam da budu s nama, jer onda smo puno jači”, zaključio je Zlatko Dalić.

Označeno u