Božićna kampanja Marijinih obroka

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja hrani više od 1,6 milijuna djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta, poziva sve da postanu dio ove velike obitelji te se uključe u kampanju Veliki obiteljski Božić.

Samo 132 kn dovoljne su kako bi jedno dijete na mjestu obrazovanja primalo obrok cijele školske godine. Kao i kod nas, škole u kojima djeca primaju Marijine obroke bile su zatvorene većinu godine, ali to nas nije spriječilo da svakodnevni obrok, kojeg smo obećali, djeca nastave primati. Ovogodišnja kampanja Veliki obiteljski Božić poziva da jednom djetetu darujete godinu dana životno važnoga obroka. Kampanju pod nazivom Love to live, live to love (Voli da bi živio, živi da bi volio) može se podržati doniranjem za Marijine obroke, a kao zahvalu za donaciju može se izabrati za svakoga ponešto od predmeta koji su posebno dizajnirani i pripremljeni za tu kampanju. Na stranici www.marysmeals.hr/bozic može se pronaći mnoštvo ideja za poklone: podmetače za stol, majice s kapuljačom (hoodice), boce za vodu, bilježnice, memory igru, u čijem stvaranju su sudjelovali učenici hrvatskih osnovnih škola, otisak slike Sv. Obitelji slikarice V. Reiser na platnu, stolne kalendare te čestitke s nekoliko motiva.

Kampanju Veliki obiteljski Božić podupiru i brojne poznate osobe među kojima su glumci Ana Vilenica i Robert Kurbaša te pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec koji su snimili promotivne video snimke za kampanju.
Najavu koju su snimili Ana i Robert može se pogledati na sljedećoj poveznici
www.youtube.com/watch?v=WLc254aVnRg&feature=youtu.be a za ostale snimke pratite društvene mreže Marijinih obroka.