Sadržaj s oznakom: Marijini obroci

Objavljeno u Vijesti iz svijeta | 28.4.2022.

"Majci za ljubav"

Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

Sve je započelo 1981. godine. Ja sam profesionalni pilot.

Globalna dobrotvorna organizacija za prehranu školske djece Marijini obroci ugostit će 2. listopada ove godine na svom drugom virtualnom obiteljskom hodočašću u Međugorju one koji se žele pomoliti i zahvaliti na njezinom poslanju. 

Humanitarna udruga Mary's Meals (Marijini obroci) izabrali su upravo spomendan Male Gospe, 8. rujan 2021., odnosno Rođenja BDM kako bi svijetu prezentirali milenijsku fotografiju koju su snimili 19. kolovoza 2021. na Brdu ukazanja, a kojom žele obilježiti podatak da trenutno 2 milijuna gladne djece dobivaju svakodnevne obroke u okviru školskih programa prehrane u 19 zemalja svijeta: Malaviju, Liberiji, Zambiji, Zimbabveu, Haitiju, Keniji, Indiji, Južnom Sudanu, Ugandi, Etiopiji, Beninu, Libanonu, Siriji, Mjanmaru, Tajlandu , Ekvadoru, Nigeru, Madagaskaru i Rumunjskoj.

„Ja sam tenisač, ponosni otac i suprug. Podupirući Marijine obroke, suosjećam sa svim onim roditeljima koji se bore kako bi prehranili svoju djecu i omogućili im da ostvare svoje potencijale."

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja hrani više od 1,6 milijuna djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta, poziva sve da postanu dio ove velike obitelji te se uključe u kampanju Veliki obiteljski Božić.

Globalna humanitarna organizacija koja hrani djecu u školama, Marijini obroci, održat će svoje prvo virtualno obiteljsko hodočašće ove godine za sve one koji bi željeli moliti i zahvaliti za djelovanje i aktivnosti ove organizacije.

Škot iz društva 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, Magnus MacFarlane-Barrow, stiže u Zagreb povodom svečane proslave 10 godina Marijinih obroka Hrvatska koja će se održati 30. studenog 2019.

U Zagrebu i Splitu će se 26. svibnja trčati kao podrška humanitarnoj organizaciji 'Marijini obroci'.

Marijini obroci, međunarodna humanitarna organizacija za rješavanje problema gladi u svijetu, u lipnju otvara novi informativni centar u Međugorju, koji godišnje primi oko milijun hodočasnika i u kojem je davno stvorena ideja o samoj organizaciji.

U Međugorju osim brda Ukazanja i brda Križevca, postoji i tzv. treće brdo: BRDO DOBROTE!

To znači da su Marijini obroci, zahvaljujući stalnoj velikodušnosti i plemenitosti podupiratelja diljem svijeta, bili u mogućnosti uključiti više od 43.000 nove djece u svoj globalni program prehrane u školama od rujna 2016. godine.

„Croatie, merci“ uzvikuju djeca ispred osnovne škole u Hozinu, gdje su Marijini obroci, zahvaljujući velikodušnim donacijama pristiglim s Jadrana, otvorili školsku kuhinju pod nazivom „Dalmacija, Hrvatska“.