Sadržaj s oznakom: Marijini obroci

Sve je započelo 1981. godine. Ja sam profesionalni pilot.

Organizacija Marijini obroci primit će danas španjolskom Oviedu nagradu Princeza od Asturije za doprinos miru, razumijevanju i suživotu. Radi se o jednoj od najprestižnijih nagrada u hispanskom svijetu koju dodjeljuje Zaklada princeze od Asturije čiji su osnivači španjolska kraljevska obitelj, javlja narod.hr.

Mary’s Meals je globalna zajednica koja nastoji zaustaviti glad i osigurati djeci diljem svijeta pristup hrani. Djeca nose najteži teret neizmjerne patnje koju uzrokuje glad. Procjenjuje se da više od 35 milijuna djece trpi zbog kronične nedostupnosti hrani u današnjem svijetu.

Marijini obroci nastavljaju s izazovom “Pokreni se za obroke” koji ove godine traje od 5. do 30. rujna.

Besplatna pretpremijeta pilot epizode nadolazeće dokumentarne serije „Nulta stopa gladi“, koju su snimili Kinnane Brothers i koja prikazuje osnivača Marijinih obroka i heroja CNN-a Magnusa MacFarlane-Barrowa bit će upriličena 1. kolovoza 2023. od 15 do 16 sati u kinu Sao Jorge u Lisabonu i dio je službenog programa Svjetskog dana mladih.

Magnus je potaknut molitvom Gospi, za koju kaže da mu je u Međugorju promijenila život, odlučio nešto konkretno učiniti

Korizmeno vrijeme potiče nas na odricanje i pomaganje, kako bismo u našim užurbanim životima malo zastali i najpotrebitijima učinili djela ljubavi.

”Ovog Valentinova radosno darujte te malim djelima ljubavi učinite mnogo dobra! Priča Marijinih obroka koja mijenja svijet i živote milijuna djece počiva i na jednoj ljubavnoj priči.

”Svijet se u posljednjih nekoliko godina suočio s golemim izazovima. Mnoge se zemlje još uvijek oporavljaju od pandemije Covid-19 koja je preokrenula živote i sredstva za dostojan život ljudima.

Objavljeno u Hrvatska | 16.8.2022.

Novi apel Marijinih obroka

Dobrotvorna organizacija „Marijini obroci“ poziva na prikupljanje sredstava za najranjiviju djecu koja pate od razornih posljedica globalne krize hrane.

Objavljeno u Vijesti iz svijeta | 28.4.2022.

"Majci za ljubav"

Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

Globalna dobrotvorna organizacija za prehranu školske djece Marijini obroci ugostit će 2. listopada ove godine na svom drugom virtualnom obiteljskom hodočašću u Međugorju one koji se žele pomoliti i zahvaliti na njezinom poslanju. 

Humanitarna udruga Mary's Meals (Marijini obroci) izabrali su upravo spomendan Male Gospe, 8. rujan 2021., odnosno Rođenja BDM kako bi svijetu prezentirali milenijsku fotografiju koju su snimili 19. kolovoza 2021. na Brdu ukazanja, a kojom žele obilježiti podatak da trenutno 2 milijuna gladne djece dobivaju svakodnevne obroke u okviru školskih programa prehrane u 19 zemalja svijeta: Malaviju, Liberiji, Zambiji, Zimbabveu, Haitiju, Keniji, Indiji, Južnom Sudanu, Ugandi, Etiopiji, Beninu, Libanonu, Siriji, Mjanmaru, Tajlandu , Ekvadoru, Nigeru, Madagaskaru i Rumunjskoj.

„Ja sam tenisač, ponosni otac i suprug. Podupirući Marijine obroke, suosjećam sa svim onim roditeljima koji se bore kako bi prehranili svoju djecu i omogućili im da ostvare svoje potencijale."

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja hrani više od 1,6 milijuna djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta, poziva sve da postanu dio ove velike obitelji te se uključe u kampanju Veliki obiteljski Božić.

Globalna humanitarna organizacija koja hrani djecu u školama, Marijini obroci, održat će svoje prvo virtualno obiteljsko hodočašće ove godine za sve one koji bi željeli moliti i zahvaliti za djelovanje i aktivnosti ove organizacije.

Stranica 1 od 2