"Majci za ljubav"

Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

Kampanja Majci za ljubav donosi priliku da svojoj majci pokažete djelić vrijednosti koje vam je usadila. U njeno ime mališanima širom svijeta možete darovati obrok u školi.

Marijini obroci jednostavna su ideja koja djeluje. Organizacija osigurava jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja kako bi u učionice privukla kronično siromašnu djecu, tamo dobivaju obrazovanje koje će im u budućnosti biti izlaz iz siromaštva.

Donacijom za prigodne darovne čestitike koje možete pronaći na službenoj stranici Marijinih obroka, ovog Majčinog dana u ime Vaše majke izravno pomažete humanitarnoj organizaciji Marijini obroci koja svakodnevno osigurava obroke za 2.279.941 dijete u najsiromašnijim zajednicama svijeta.

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi samo 132 kune.

Pogledajte video našeg proslavljenog vratara Stipe Pletikose što kaže o Majčinom danu.

Za sve dodatne informacije javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01 5509 250.

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Hvala svim majkama koje nas inspiriraju za život velikodušnosti!