Sadržaj s oznakom: Mary's Meals

Sve je započelo 1981. godine. Ja sam profesionalni pilot.

Objavljeno u Vijesti iz svijeta | 28.4.2022.

"Majci za ljubav"

Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

Globalna dobrotvorna organizacija za prehranu školske djece Marijini obroci ugostit će 2. listopada ove godine na svom drugom virtualnom obiteljskom hodočašću u Međugorju one koji se žele pomoliti i zahvaliti na njezinom poslanju. 

U četvrtak 19. kolovoza 2021. u jutarnjim satima, Brdo Ukazanja u Međugorju zaplavilo se plavim majicama Humanitarne udruge Mary's Meals (Marijinih obroka).

Globalna humanitarna organizacija koja hrani djecu u školama, Marijini obroci, održat će svoje prvo virtualno obiteljsko hodočašće ove godine za sve one koji bi željeli moliti i zahvaliti za djelovanje i aktivnosti ove organizacije.

Od 4. – 6. listopada 2019. trajalo je Treće hodočašće članova obitelji „Marijinih obroka“ (Mary's meals) iz 14 zemalja svijeta u Međugorje.

Marijini obroci, međunarodna humanitarna organizacija za rješavanje problema gladi u svijetu, u lipnju otvara novi informativni centar u Međugorju, koji godišnje primi oko milijun hodočasnika i u kojem je davno stvorena ideja o samoj organizaciji.

U Međugorju osim brda Ukazanja i brda Križevca, postoji i tzv. treće brdo: BRDO DOBROTE!

Magnus MacFarlane-Barrow iz Škotske osnivač je humanitarne udruge Mary's Meals-Marijini obroci. Magnus je svjedočio na ovogodišnjem Festivalu mladih, u jutarnjem programu, u petak, 4. kolovoza. Uz njega je govorio i dugogodišnji prijatelj Marijinih obroka fra Petar Komljenović, volonterka Zrinka Skelin iz Zagreba i Jimmy Belabre s Haitija, nekadašnji korisnik Marijinih obroka.

To znači da su Marijini obroci, zahvaljujući stalnoj velikodušnosti i plemenitosti podupiratelja diljem svijeta, bili u mogućnosti uključiti više od 43.000 nove djece u svoj globalni program prehrane u školama od rujna 2016. godine.

Doniranjem svog vremena i vještina možete, zajedno s nama, pomoći smanjiti broj gladne djece u svijetu.

1. Što za tebe znače Marijini obroci?

Dok 61 milijun djece diljem svijeta ne ide u školu, svaka podrška radu Marijinih obroka je važna.

U dalekom sjevernom Malaviju 1394 učenika strpljivo stoji u redu ispred kuhinje „Ora et Labora“ čekajući svoju kašu.

Stranica 1 od 2