Sadržaj s oznakom: Mary's Meals

Objavljeno u Vijesti iz svijeta | 28.4.2022.

"Majci za ljubav"

Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

Sve je započelo 1981. godine. Ja sam profesionalni pilot.

Globalna dobrotvorna organizacija za prehranu školske djece Marijini obroci ugostit će 2. listopada ove godine na svom drugom virtualnom obiteljskom hodočašću u Međugorju one koji se žele pomoliti i zahvaliti na njezinom poslanju. 

U četvrtak 19. kolovoza 2021. u jutarnjim satima, Brdo Ukazanja u Međugorju zaplavilo se plavim majicama Humanitarne udruge Mary's Meals (Marijinih obroka).

Globalna humanitarna organizacija koja hrani djecu u školama, Marijini obroci, održat će svoje prvo virtualno obiteljsko hodočašće ove godine za sve one koji bi željeli moliti i zahvaliti za djelovanje i aktivnosti ove organizacije.

Od 4. – 6. listopada 2019. trajalo je Treće hodočašće članova obitelji „Marijinih obroka“ (Mary's meals) iz 14 zemalja svijeta u Međugorje.

Marijini obroci, međunarodna humanitarna organizacija za rješavanje problema gladi u svijetu, u lipnju otvara novi informativni centar u Međugorju, koji godišnje primi oko milijun hodočasnika i u kojem je davno stvorena ideja o samoj organizaciji.

U Međugorju osim brda Ukazanja i brda Križevca, postoji i tzv. treće brdo: BRDO DOBROTE!

Magnus MacFarlane-Barrow iz Škotske osnivač je humanitarne udruge Mary's Meals-Marijini obroci. Magnus je svjedočio na ovogodišnjem Festivalu mladih, u jutarnjem programu, u petak, 4. kolovoza. Uz njega je govorio i dugogodišnji prijatelj Marijinih obroka fra Petar Komljenović, volonterka Zrinka Skelin iz Zagreba i Jimmy Belabre s Haitija, nekadašnji korisnik Marijinih obroka.

To znači da su Marijini obroci, zahvaljujući stalnoj velikodušnosti i plemenitosti podupiratelja diljem svijeta, bili u mogućnosti uključiti više od 43.000 nove djece u svoj globalni program prehrane u školama od rujna 2016. godine.

Doniranjem svog vremena i vještina možete, zajedno s nama, pomoći smanjiti broj gladne djece u svijetu.

1. Što za tebe znače Marijini obroci?

Dok 61 milijun djece diljem svijeta ne ide u školu, svaka podrška radu Marijinih obroka je važna.

U dalekom sjevernom Malaviju 1394 učenika strpljivo stoji u redu ispred kuhinje „Ora et Labora“ čekajući svoju kašu.

Stranica 1 od 2