Hodočašće Marijinih obroka u Međugorje Mary's Meals

Hodočašće Marijinih obroka u Međugorje

Globalna dobrotvorna organizacija za prehranu školske djece Marijini obroci ugostit će 2. listopada ove godine na svom drugom virtualnom obiteljskom hodočašću u Međugorju one koji se žele pomoliti i zahvaliti na njezinom poslanju. 

Od 2017. godine članovi obitelji Marijinih obroka svake se godine okupljaju u molitvi, razmišljanju i zahvaljivanju u marijanskom svetištu u Bosni i Hercegovini gdje su nastali korijeni naše dobrotvorne organizacije. Ove godine, uz još uvijek stalna ograničenja putovanja, Marijini obroci još jednom pozivaju sve koji se žele pridružiti online da označe datum - subota, 2. listopada 2021. godine - na svojim kalendarima.  

Program aktivnosti pratit će, što sličnije, u virtualnom okruženju format proteklih godina, a sudionici iz cijelog svijeta zajedno će moliti krunicu na mnogo različitih jezika. Također će imati priliku slušati utemeljitelja dobrotvorne organizacije Magnusa MacFarlane-Barrowa i njegovu suprugu Julie kako govore o radu Marijinih obroka i njihovoj povezanosti s Međugorjem te će moći pratiti postaje križnog puta s brda Križevca. Također će imati prilike prisustvovati Svetoj Misi i Svetom Satu online, koji se prenosi iz župe svetog Jakova, te ćemo se moći zajedno moliti i zahvaljivati našoj Kraljici Mira.  

Magnus MacFarlane-Barrow je rekao: "Iako bismo voljeli da nam se na ovom mjestu gdje je sve počelo mogu pridružiti volonteri iz naše obitelji Marijinih obroka (bez obzira na vjeru itd.), nažalost znamo da putovanja iz mnogih zemalja još uvijek nisu moguća.  Ako se želite pridružiti ovom hodočašću zahvalnosti, ali ne možete doputovati, bit će mogućnosti da se pridružite virtualno: prošle se godine više od 10.000 ljudi iz 103 zemlje pridružilo našem hodočašću online, tako da nećete biti sami.  

Više detalja o online dijelu hodočašća pronađite ovdje. Nadamo se da ćete nam se moći pridružiti. 

Posjetite www.marysmeals.hr i naše društvene mreže za više informacija o Marijinim obrocima.

Podaci za uplatu donacija, IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X