Bivša pop zvijezda podijelila svoje žaljenje zbog pobačaja u tinejdžerskim godinama: To nije šala. To nije igra

Kaya Jones iz popularnog benda The Pussycat Dolls pridružila se Hodu za život u San Franciscu kako bi inspirirala druge.
U iskrenom obraćanju na događaju Hod za život u San Franciscu, bivša članica grupe Pussycat Dolls, Kaya Jones, hrabro je podijelila svoje svjedočanstvo, naglašavajući dubok trag koji je ostavila njena odluka u ranim godinama života, prenosi Aleteia.

Sa 16 godina napravila je svoj prvi pobačaj, opisujući posljedice kao da je " netko uzeo nešto što je oduvijek pripadalo mom tijelu". Istaknula je i da nema groba koji bi posjetila gdje bi mogla oplakati dijete koje je pobacila, kao i da ne zna datum rođenja i smrti bebe.

Razmišljajući o praznini koju su ostavili slava i bogatstvo, Jones je iskreno izjavila u videu ispod:

Koliko god novca imala, koliko god slave stekla... ništa od toga neće vratiti moje dijete.”

Unatoč golemom uspjehu Pussycat Dolls, s 50 milijuna prodanih singlova diljem svijeta i Grammyjem iza sebe, žaljenje trajno se zadržalo.

Kanađanka se prisjetila ključnog trenutka tijekom nastupa kada su joj prišle dvije mlade djevojke.

Gospodin je [njih] upotrijebio da razgovaraju sa mnom toga dana. To uvjerenje... pogodilo me do srži.”

Uvjerenje koje je osjetila tog dana natjeralo ju je da preispita promiskuitetnu sliku koju je projicirala svojim obožavateljima, što je dovelo do dubljeg duhovnog promišljanja.

Duhovna borba

39-godišnjakinja je također govorila o duhovnoj borbi koja okružuje pobačaj, ustvrdivši: “To nije šala. To nije igra. Duh od kojeg me on izbavio je duh antikrista.”

U nastavku je govorila o potrebi empatije, naglašavajući emocionalnu i mentalnu traumu koja može trajati nakon pobačaja, ali je istaknula i važnost Božjeg oprosta.

S uvjerenjem, Jones se obratila publici, pozivajući na molitve za protuprosvjednike, naglašavajući da oni možda ne shvaćaju težinu pobačaja bića "stvorenih na sliku Božju. Kada pobacite dijete, ubijate komadić Boga. Vi ste doslovno ruke i noge Sotone.”

Jones, koja je prethodno podijelila svoje žaljenje zbog pobačaja u podcastu Students for Life Speak Out, nastavlja govoriti, prepoznajući svoju prošlost kao svjedočanstvo koje će potaknuti promjenu i razumijevanje u tekućoj raspravi o pobačaju.