ČUDO KRUNICE Svećenik čudesno preživio pokušaj ubojstva, pištolj osumnjičenih tri puta zablokirao

Kakvo nevjerojatno čudo!

Pridržavajući svoju krunicu, vlč. Desmond Ohankwere pripisuje "božanskoj intervenciji" čudo koje je spasilo njegov život nakon što su ga četvorica muškaraca napala oružjem ispred njegove kuće u blizini Katoličke crkve Svetog Petra apostola u Houstonu, piše portal ChurchPop.

Associated Press izvijestio je o napadu na benzinskoj postaji u kojem su pljačkaši ukrali automobil čiji je vlasnik u tom trenutku točio gorivo.

Zatim su naišli na svećenika koji je hodao i molio krunicu na parkingu obližnje crkve. Opljačkali su ga uzeli mu ključeve i dva mobitela ali ne i krunicu. Uperili su mu pištolj u glavu. Svećenik je pao na koljena i molio da mu poštede život. Nisu ga željeli poštedjeti. Pucali su dva puta ali oba puta pištolj je zablokirao.

‘Kad je opalio mislio sam da sam mrtav, tad je pokušao ponovno, govori otac Ohankwere koji kaže da je trebao biti mrtav. ‘Već su govorili o mom ukopu’, dodaje.

Kad su vidjeli da ga ne mogu upucati pokušali su i treći put ali bezuspješno, pištolj i dalje nije želio pucati. Tada su ga istukli. Ima modrice po cijelom tijelu i glavi i kaže: Bog je čudesno odgovorio na moje molitve.

No, da je pištolj bio ispravan govori i činjenica da nakon neuspjelog ubojstva svećenika upucali istim pištoljem 29-godišnjeg policajca koji se sada nalazi u bolnici i koji je u stabilnom stanju. Policija je jednog pljačkaša ubila, dvojicu su zatvorili dok još uvijek tragaju za jednom osobom koja je u bijegu!

POGLEDAJTE I VIDEO: 

Prevela Erika Radovic/Medjugorje-info.com

Označeno u