Sadržaj s oznakom: Čudo

Krv svetog Januarija prešla je u tekuće stanje u ponedjeljak u Napulju, prenosi CNA.

Moj je otac bio ateist. Bilo je to prirodno jer su i njegov otac i djed bili ateisti. Mamu su odgojili roditelji koji su bili kršćani, ali dvije su njezine tete bili spiritistički mediji.

Branio je kršćanstvo protiv arijanske hereze pa je zbog toga progonjen i ubijen 19.9. za vrijeme cara Dioklecijana (305.god)

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Želimo vam ispričati priču djevojčice Federike kojoj je predviđena nemoguća budućnost zbog teške genetske malformacije otkrivene još dok je bila u maminom trbuhu.

1. Čudesno porijeklo svete Krunice, koje pomalo podsjeća na način na koji je Bog objavio Zakon na Sinaju, jasno pokazuje važnost ove uzvišene pobožnosti.

Kroz čitavu ljudsku povijest Bog na čudesne načine djeluje u ljudskom rodu.

Maleni Côme poslan je kući na palijativnu skrb. Godinu dana kasnije, živ je i osvaja srca. S vremena na vrijeme zbog životnih okolnosti zaboravimo da je život dar od Boga.

Gospodin je po svetom Šarbelu učinio stotine tisuća čuda još dok je bio živ kao katolički monah i pustinjak, a ona su se nastavila i nakon njegove smrti 24. prosinca 1898. sve do danas u više od 133 zemalja diljem svijeta.

U Sjedinjenim Američkim Državama u biskupiji Milvanke, živjeli su muž protestant, bezvjerac, i žena dobra katolkinja.

Kada je dr. Fernando Casanova, portorikanski evangelički pastor s pentekostalnom životnom pozadinom, prešao na katoličanstvo u travnju 2008., o tomu se u njegovoj sredini naširoko govorilo.

Jedna od osobitosti Pskovsko-pečorskoga manastira jesu svete špilje (pečore).

1411. dogodilo se čudo u Ludbregu.

Objavljeno u Svjedočanstva | 30.6.2022.

Veliko čudo

Jedan puta u godini, za blagdan svetog Antuna, oživi neveliko samostansko dvorište.

Ozdravljenje po zagovoru  Majke Tereze dogodilo se brazilskom inženjeru(35) koji je bolovao od tumora na mozgu i trebao je biti operiran, ali su mu prognoze bile slabe.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.6.2022.

Čuda svetog Ante

Sveti Ante je učinio mnoga čudesa i posjedovao nadnaravnu moć koju je primio od Boga.

Stranica 1 od 8