Sadržaj s oznakom: Čudo

Bog je čudesno ozdravio ženu koja je 14 godina trpjela jake bolove nakon što je rodila sina.

Molitva majke Alex Seaman nije samo saslušana već i uslišena

Ovo je priča o prekrasnom čudu koje se dogodilo nekoliko dana prije Božića 1956. u Mađarskoj, za vrijeme komunističke okupacije. Priča nam dolazi od oca Norberta, župnika u Budimpešti, koji je kasnije pobjegao na Zapad.

Svaka rođena beba predstavlja pravo malo čudo i veliku sreću roditeljima kojima je jedina želja da se rodi zdravo.

U najkraćim crtama – Prvi svjetski rat, ili Veliki rat od 1914. do 1918. godine bio je dotad najveći sukob u povijesti čovječanstva. Bio je to globalni oružani sukob između dva saveza država (Antantai Središnje sile) koji se odvijao na više kontinenata od 28. srpnja 1914. do 11. studenoga 1918. godine.

Gledam kroz prozor i primjećujem Božje čudo.

Koliko još čuda čekaju ispunjenje:

Ova glazba otkrivena je na zvijezdama ogrtača među cvijećem na haljini Djevice od Guadalupe.

Gospa se molila za srce malene Mihaele i poručila joj da se moli Kraljici mira!

Objavljeno u Duhovni kutak | 16.11.2022.

Ja znam dogodilo se "čudo"

Ja znam dogodilo se "čudo" jer"čuda se ne događaju u suprotnosti s prirodom, nego samo s onim što im podrazumijevamo pod prirodom.

Otac John Bok izbjegao je veliki sudar 2. listopada 2022., kada je terensko vozilo poletjelo u zrak i preletjelo njegov automobil.

Čudo koje se u 17. stoljeću dogodilo u Montserratu posvješćuje nam da čistilište postoji i kako su duše potrebne molitava vjernih.

ANGELA BARONNI iz Kanade susrela se s Ivanom Pavlom II. 2002. godine. Bolovala je od karcinoma koštane srži. Papa je molio nad njom, položio ruku na njezinu glavu i učinio znak križa. Ustala je iz kolica, a njen liječnik potvrdio je kako je potpuno zdrava.

Moja kćer Nicole nosila je blizanke, no došlo je do velikih komplikacija.

U zadnje vrijeme dogodila su se mnoga čudesna ozdravljenja po zagovoru ovog Božjeg ugodnika, no ozdravljenje ove žene uzeto je kao posebno čudo koje je utjecalo na beatifikaciju Ivana Pavla II. i njegovo proglašenje svetim 27. travnja 2014. na Trgu sv. Petra u Rimu.

Stranica 1 od 9