Djevojčica iz Zagreba čudesno ozdravila od tumora po molitvi župljana i sakramentu bolesničkog pomazanja

Svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja djevojčice Marte stiže nam iz Zagreba iz župe bl. Alojzija Stepinca na Savici.

Djevojčica je bolovala od tumora na mozgu a zahvaljujući sakramentu bolesničkog pomazanja i molitvi župljana tumor je netragom nestao. Njena majka Ana posvjedočila je javno ustupivši i fotografije njene  djevojčice.

Kako navode na službenoj Facebook stranici Župe bl. AlojzijaStepinca, u posljedne vrijeme često su u misne nakane i molitve uključivali i "ozdravljenje male Marte", njihove 11-godišnje župljanke, koja je oboljela od tumora na mozgu. Uz intenzivnu molitvu župljana i u molitvenim zajednicama diljem Hrvatske, Martina mama osjećala je sigurnost i pouzdanje, jer je "Marta bila zaštićena plaštom molitve i štitom bolesničkog pomazanja". Što se sve događalo i kakav je ishod operacije, pročitajte u svjedočanstvu Martine mame Ane.

Hvalimo i slavimo Gospodina, koji čini velika djela!

"Ta Bogu ništa nije nemoguće!" (Lk 1, 37)

Svjedočanstvo prenosimo u cijelosti:

Iznenadna bolest naše Marte bila je prožeta intenzivnom molitvom cijele naše župe i ostalih molitvenih zajednica diljem Hrvatske. Čekao nas je operativni zahvat tumora na mozgu koji se nalazio na najkritičnijem mjestu, na području živaca za funkciju svih vitalnih organa.

Doktor nam nije mogao puno obećati jer se kod takvih kritičnih operacija nikada nezna hoće li organizam izdržati takav zahvat a još nam je manje mogao obećati da neće oštetiti neki živac pri čemu su moguće posljedice raznih invaliditeta. Znala sam tko mi jedini može pomoći najbolji ishod za Martu, a to je Isus Krist, po sakramentu bolesničkog pomazanja, i ustrajna žarka molitva njegove žive crkve.

To mi je bila sigurnost i pouzdanje da ne može ništa poći po zlu kakav god ishod bio. Marta je bila zaštićena plaštom molitve i štitom bolesničkog pomazanja.

Tako je i bilo, operacije je bila vrhunski odrađena od strane doktora, ali nije mogao odstraniti tumor u cijelosti, jer Marta ne bi preživjela takav zahvat. Doktor je sa svoje strane napravio najbolje moguće, ali je morao ostaviti 10 posto tumora na kritičnom mjestu mozga, što nam je odmah nakon opeacije i priopćio.

Marta se iznenađujuće brzo oporavila bez ikakvih posljedica.

Pet dana nakon operacije ponovili su magnetsku rezonancu mozga na kojoj doktor nije mogao pronaći nikakve ostatke tumora, vidljivi su samo ožiljcina djelu mozga gdje je tumor bio pričvršćen. Doktor nam je rekao da to ne može objasniti. Onkolog je pregledao istu snimku i rekao, da s obzirom da tumor nije vidljiv Marta ne mora primati nikakvu terapiju.

Hvala Isusu što je ustanovio Crkvu koja se moli za potrebite i bolesne, te što nam je po njoj darovao sakramente po kojima Isus djeluje čudesno i nastavlja tamo gdje medicina više nema svoje moći.
Hvala Bogu Ocu, Sinu i Duhu Svetom! Amen!