"Doktori kažu da je ona Božje čudo!" Djevojčica čudesno ozdravila od tumora, njena majka molila se Milosrdnom Isusu

Svjedočanstvo je objavljeno na Facebook stranici Dnevnik svete Faustine Kowalske kojeg prenosimo u cijelosti:

"ČUDESNO SVJEDOČANSTVO koje smo upravo primili (Slavica Zubak - Božić iz Njemačke). Uz njenu dozvolu prenosimo sve. 𝗢𝘃𝗼 𝗷𝗲 𝗽𝗼𝘀𝗲𝗯𝗻𝗼!!!"

"A, ovo je bila naša borba, a Isusova pobjeda.
Mojoj kćeri je dijagnosticiran 𝐍𝐞𝐮𝐫𝐨𝐛𝐥𝐚𝐬𝐭 𝐭𝐮𝐦𝐨𝐫 𝐤𝐫𝐚𝐣 𝐥𝐢𝐣𝐞𝐯𝐨𝐠 𝐛𝐮𝐛𝐫𝐞𝐠𝐚, 𝐬 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐬𝐭𝐚𝐳𝐚𝐦𝐚 𝐧𝐚 𝐣𝐞𝐭𝐫𝐢, 𝐚 𝐢𝐦𝐚𝐥𝐚 𝐣𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝟐.𝟓𝐦. 5 mj smo bile u bolnici, 4mj je bila na intenzivnoj, 2.5mj u komi. Prošla 𝟏𝟔 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚. Svo to vrijeme sam molila krunicu Božjeg milosrđa, a jednom prilikom, u sred molitve, sve je počelo pištati bez nekog posebnog razloga. Svi aparati su se uključili, ali nisam prestala moliti. Kada sam završila krunicu, sve se ugasilo. Znala sam da je to znak da ce biti dobro.
Otpisivali su je, par puta je bila na rubu ali ni u jednom trenutku nisam sumnjala. Evo je sada, zdrava 2.godišnja djevojčica, koja svako jutro prvo ide do komode gdje se nalazi slika Milosrdnog Isusa, uzme je i ljubi.
Isuse, hvala ti. Isus mi je u san došao i rekao da počnem 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶 𝟰𝟬 𝗱𝗮𝗻𝗮,, nisam ga vidjela likom, nego samo obris i glas. Opirala sam se, nisam vjerovala da mogu izdržati, i onda sam se 3 noći budila u 3h, sa glasovima da bzvz molim, da svejedno nije bolje, da uzalud molim, i onda sam shvatila da je to vražji sat. I 3. noć mi je Isus došao opet i rekao "počni odmah". Otišla sam se ispovijediti, pričestiti i počela postiti. 40 dana. Nikad lakše. Nakon 40 dana, 3 dana poslije, UZV pokazao nema tumora bi metastaza.
Nakon 5 dana, šok.
Ona je slijepa. Daju joj odmah terapiju, nakon 3 dana vid se vratio. Prva pomisao, sva čuda Isusova su na njoj. Oživio je, vratio vid, vratio glas (jer je imala tracheostom dugo, i nakon 5mj joj skinuli i čujem joj glas. Nakon mjesec dana od toga, izašle smo iz bolnice .U Njemačkoj sam 5 god, i evo od prošle godine, uspjela sam da uvedem u našu malu zajednicu krunicu Božjeg milosrđa svakog mjeseca. To mi je najveća nagrada.
Doktori kažu da je ona Božje čudo. Zahvaljuju mi se jer sam im promjenila viđenje na sve. Kad je bilo najteže ja sam s osmjehom bila, kad su mi govorili ona neće preživjeti noć, ja sam rekla, ma bude ona, Bog je velik. Čudno su me gledali. Sada je ona senzacija svaki put kad dođe u bolnicu. O njoj predavanja drže novim doktorima. Jer im je prvi slučaj.
Kada je imala drugu operaciju, u sred operacije izlazi kirurg i kaže;
"Mi smo htjeli trbuh otvoriti za 1cm ali on se počeo sam otvarati kao rajfešlus (patent). Jetra je isplivala i iz tamno ljubičaste postala roza, kakva treba biti. Kap krvi nije izašlo, mi smo to morali slikati jer ovo prvi put vidimo. 𝐙𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐬𝐚𝐦 𝐝𝐚 𝐣𝐞 𝐈𝐬𝐮𝐬.
"Onome tko je bude molio rado ću dati sve što od mene bude tražio" Isus (Dn 1541), (…) "ako je u skladu s mojom voljom." Isus (Dn 1731). Dnevnik Svete Faustine Kowalske
Hvala gospođi Slavici na povjerenju koje nam je iskazala i podijelila sa nama ovo predivno svjedočanstvo vjere u živo prisustvo Gospodina našega Isusa Krista kojemu ništa nije nemoguće.