Krunica iz Međugorja spasila nerođenu bebu!

Sherry i Ron osam su godina čeznuli za vlastitim djetetom.

Napokon Sherry ostade trudna, i radost bijaše neopisivo velika. No kod pregleda liječnici su kod nerođene bebe ustanovili neku neizlječivu bolest srca.

Roditelji su počeli moliti. Prijatelji su ih savjetovali na pobačaj, no roditelji se nikako nisu htjeli odvojiti od maloga stvorenja, kojega su tako dugo čekali. Uspjeh operacije bio je jedan posto. Potišteno i razočarano otišli su kući. Tada se trudnica sjetila drvene krunice koju joj je prijateljica donijela iz Međugorja. Uzela je krunicu i pritisnula je čvrsto na trbuh, htjela je nabožni predmet čim bliže donijeti do nerođenog djeteta. Kod tog dodira dijete se po prvi put micalo. Sherry je sve češće osjećala prisutnost svoga djeteta kroz intenzivne pokrete.

Kad je majka došla na novi pregled, liječnik je sazvao sve medicinare i pokazao na ekran. Voda, koja je naplavila djetetovo tijelo i koja bi bila uzrok njegove smrti, nestala je. U rujnu 1994., Anna-Mary došla je kao zdrava beba na svijet. Od tada Sherry i Ron pozivaju svoje prijatelje i znance na molitvu krunice. Majka Božja govori u Međugorju da se molitvom krunice mogu svladati sve poteškoće, i moli nas usrdno da molimo tu djelotvornu molitvu. Samo molitvom možemo svladati zlo i Zloga, mijenjati srca ljudi, spriječiti bolesti, mržnju, rat, katastrofe... Zato molimo, molimo, molimo! Krunica je obratila stotine tisuća krivovjeraca i tvrdokornih grješnika. U Lurdu se Gospa ukazuje s krunicom u ruci. U Fatimi se naziva Kraljicom svete krunice. Kod svakoga ukazanja Gospa preporučuje molitvu krunice.