MARIJANSKI ZAVJET ZA DOMOVINU Po molitvi krunice povratnici iz Australije dobili hrvatsko državljanstvo

Moliteljica iz Marijanskog zavjeta za Domovinu svjedoči kako je po povratku u Hrvatske iz Australije nije postojala nada da njena obitelj dobije hrvatsko državljanstvo, međutim po molitvi krunice ta je želja uslišana. Njeno svjedočanstvo prenosimo u cijelosti:

Htjela bi svjedočiti koliko nam je blagoslova dragi Bog poslao od kad smo počeli četvrtkom moliti krunicu s vama svima. Nas je Duh Sveti dotaknuo da se pokupimo i preselimo u našu Hrvatsku iz Australije (gdje smo rođeni ja, muž i naša djeca). Toliko se spontano ta odluka donijela da smo došli u Hrvatsku bez hrvatskog državljanstva, neznajući šta nas čeka i kako će sve proći.

Svi su nam govorili da se dobro pripremimo za hrvatske procedure... u pravu su bili jer zatvorena vrata su nas često čekala i polako je odlazila nada da ćemo moći ostati u našoj Hrvatskoj.

Onda mi je došao glas da se pridružimo ovoj krunici - došao mi je taj glas još dva puta poslije toga prije nego što sam uspjela s mužem prvi puta doći na krunicu. Bog je htio da znam da smo došli u Hrvatsku zbog nečeg što se svjetskom logikom nikada ne može razumiti. Rekao mi je da se molim za Hrvatsku još jače nego što sam do tada. Duhovne milosti smo doživljeli svaki četvrtak i večeras smo molili s ogromnom zahvalnošću jer je mužu danas uručena Domovnica. On je prvi od nas četvero. Koliko nam ovo znači, samo Bog zna i naša nebeska majka koja nas je smjestila blizu ove predivne crkve i koja stalno sluša vapaje mog majčinskog srca i pomaže mi na mome putu.

Marijanski Zavjet za Domovinu je donio krunicu u naš život koja se moli s posebnim nakanom i cijelim srcem se nadam da će se još više ljudi pridružiti molitvi za našu Hrvatsku. Ovaj četvrtak su i naša djeca dobila Domovnice. Bogu hvala i slava.