Sadržaj s oznakom: Marijanski zavjet za Domovinu

Pred nama je 10. jubilarno zavjetno hodočašće Marijanski zavjet za Domovinu – "Ja sam svjetlo svijeta, tko ide za mnom, neće hoditi u tami, nego će imati svjetlost života", koje prikazujemo za Domovinu i naše branitelje, moleći također za sve potrebe ovog vremena.

Moliteljica iz Marijanskog zavjeta za Domovinu svjedoči kako je po povratku u Hrvatske iz Australije nije postojala nada da njena obitelj dobije hrvatsko državljanstvo, međutim po molitvi krunice ta je želja uslišana. Njeno svjedočanstvo prenosimo u cijelosti:

Zahvalnim euharistijskim slavljem u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u četvrtak 24. kolovoza završilo je deveto zavjetno hodočašće mladih i branitelja „Marijanski zavjet za Domovinu”.

Skupina od dvadesetak hodočasnika Marijanskog zavjeta za Domovinu stigla je u Međugorje u petak 18. kolovoza u poslijepodnevnim satima. U Međugorju ih je dočekao mladomisnik fra Marin Mikulić i podijelio…

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu već devetu godinu organizira pješačko hodočašće gotovo cijelom Hrvatskom te dijelom Bosne i Hercegovine.

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira 2. Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Herojskom gradu – Vukovaru, simbolu prkosa, boli i ponosa od 31. 8. do 3. 9. 2023. godine prateći teme ” Četiri tjedna duhovnih vježbi” pod geslom:

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu već devetu godinu organizira pješačko hodočašće gotovo cijelom Hrvatskom te dijelom Bosne i Hercegovine. Od Osijeka pa sve do Dubrovnika.

Marijanski zavjet za Domovinu i ove godine organizira noćno hodočašće u znak sjećanja na žrtvu Škabrnje i Vukovara.

Zahvalnim euharistijskim slavljem u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u srijedu 24. kolovoza završilo je osmo hodočašće mladih i branitelja „Marijanski zavjet za Domovinu“.

ZAVJETNO HODOČAŠĆE ZA DOMOVINU

Hodočašće je pokrenula katolička mladež zajedno s braniteljima, zajedno okupljeni u Bratovštini Marijanski zavjet za Domovinu.

8. zavjetno hodočašće Marijanski zavjet za Domovinu „S Marijom molimo za bolje sutra!“ održat će se od 11. lipnja do 24. kolovoza 2022.

Bratovština „Marijanski zavjet za Domovinu“ organizira DOMOVINSKU DUHOVNU OBNOVU U MEĐUGORJU od 7. – 10. travnja 2022.

Program započinje u četvrtak, u poslijepodnevnim satima, a završava na Cvjetnu nedjelju sudjelovanjem u procesiji i zajedničkom svetom misom s narodom.

U četvrtak, 19. kolovoza, u ranim popodnevnim satima u Međugorje je stigla grupa od tridesetak hodočasnika Marijanskog zavjeta za domovinu.

Hodočasnici Bratovštine Marijanskog zavjeta za Domovinu ove godine u Međugorje su stigli u petak, 14. kolovoza na uočnicu svetkovine Velike Gospe, kada ovo 6. Zavjetno hodočašće i završava.

Već više mjeseci najavljivana i željno išćekivana Prva domovinska duhovna obnova, u organizaciji Marijanskog zavjeta za Domovinu trebala se od 2. – 5. travnja održati u Međugorju.

Stranica 1 od 3