Matthew McConaughey: Uspon u Hollywoodu udaljio ga je od vjere, a zahvaljujući supruzi vratio se Bogu

Često se dogodi da slavne osobe, ma kako odgajane, skrenu s puta vjere. To se dogodilo i poznatom američkom glumcu Matthewu McConaugheyju. Ipak, obitelj, prvenstveno supruga, vratila ga je Bogu.

Glumac, producent i scenarist Matthew David McConaughey rođen je 4. studenoga 1969. u Uvaldeu u Texasu. Osvojio je brojne nagrade i priznanja. U braku je s Camilom Alves s kojom ima troje djece. Iako je odgajan kao kršćanin, a čak ga je Biblija inspirirala da sina nazove Levi, nagli uspon u Hollywoodu udaljio ga je od vjere. Međutim, vjera supruge Camile vratila ga je Bogu.

“Prvo želim zahvaliti Bogu jer je on taj na koga se ugledam. Počastio je moj život prilikama za koje znam da nisu moje ili bilo koje druge ljudske vrste”, svjedoči McConaughey, prenosi Glas Koncila.

McConaughey kaže kako mu kršćanska vjera nikada nije stvarala probleme u Hollywoodu, ali je vidio druge u industriji zabave kako ograničavaju svoje izražavanje vjere.

“Bio sam na pozornici primajući nagradu pred kolegama u Hollywoodu, a u gomili je bilo ljudi s kojima sam se znao moliti prije večere. Kad sam zahvalio Bogu, vidio sam da su neki od njih krenuli pljeskati, ali su spustili ruke bojeći se kako će se to odraziti na njihovu karijeru”, kazao je McConaughey.