Međugorje je mjesto oslobađanja od ropstva grijeha

SHEILA je hodočasnica iz Amerike.

Jedna je od 60 hodočasnika iz cijele Amerike koji su stigli s prvim ovogodišnjim hodočašćem u Međugorje u organizaciji agencije „Stella Mar pilgrimage“ nakon 29 sati putovanja. Došli su u Međugorju provesti vrijeme u molitvi, biti na Gospinom ukazanju za Mirjanin rođendan 18. ožujka, a sve kao posebna priprava za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja.

Kaže kako je Međugorje upoznala prije 30 godina, ali nikad nije imala priliku doći. Nije imala sredstava. I ovo je sada prvi put kako je uopće otputovala negdje iz SAD-a. Ipak, uvijek je nosila nadu u srcu da će ipak jednom doći.

O svom iskustvu kaže: „I evo, kad me je Gospa dovela ovdje? Čini se da je to najgore moguće vrijeme, ali je zapravo najsvetije i najljekovitije vrijeme. Vrijeme korizme! Prikazujem Bogu sve moje patnje za spasenje duša. Eto što činimo na ovom hodočašću: „Želimo da se što više duša spasi za Isusa i Gospu!“ Vjerujem kako me Gospa ovdje pozvala jer Ona za svakoga od nas ima neko poslanje. Čvrsto to vjerujem. Iako je bilo naporno i teško doći ovdje, vrijedilo je. Kad me sumnje napadnu, ponavljam u sebi molitvu: Isuse uzdam se u tebe! Osjećam kako me Isus liječi od rana uzrokovanih grijehom koji me još uvijek drži u ropstvu. Ovo mjesto je pravo mjesto za izlazak iz tog ropstva grijeha i liječenje rana. Donosim u molitvi Gospi svu svoju obitelj i traume i sve što su pretrpjeli, ali uglavnom svoju djecu. Stalno se molim za njihovo obraćenje. I vjerujem. Nudim svoje patnje za njihovo spasenje i vjerujem da će Gospa Majka, uslišati molitve jedne majke za svoju djecu.“

americka-hodocasnica-u-medugorju.jpg

Sheila

medjugorje-info.com