Mrtva, oživjela nakon 9 minuta: "Pričala sam s Bogom"

Mrtva, probudila se nakon 9 minuta: "Pričala sam s Bogom"

Mrtva, probudila se nakon 9 minuta: "Pričala sam s Bogom" Crystal McVea je 36godišnja žena, učiteljica iz Oklahome, majka četvero djece, završila je u bolnici sa srčanim zastojem, gdje su je čak i liječnici smatrali mrtvom, njezino srce je u potpunosti stalo, ali probudila se nakon 9 minuta i rekla: "Bila sam u raju i tamo sam susrela Boga, stajala sam na nogama obavijena blistavom svjetlošću i znala sam gdje se nalazim, vidjela sam Boga ali ne u ljudskom obliku".


Crystal McVea ispričala je svoju priču u knjizi "Waking Up In Heaven", 2009. godine oporavila se od upale gušterače kada su joj liječnici slučajno dali preveliku dozu lijekova protiv bolova, te je njezino srce u načelu prestalo kucati, žena je praktički bila mrtva oko devet minuta, ali liječnici su je uspjeli reanimirati i žena tvrdi da je tijekom tog kratkog vremena bila u raju.

"Bila sam na nogama obavijena blistavom svjetlošću i znala sam gdje se nalazim" ispričala je Crystal, dodajući da su blizu nje bila dva anđela koja nisu bila nalik ni na koju, njoj, poznatu osobu.

Mrtva, probudila se nakon 9 minuta: "Pričala sam s Bogom"

Žena je kasnije ispričala da je susrela Boga koji nije imao ljudski oblik. "Htjela sam ostati u Raju, ali sam kasnije čula jauk moje majke te sam onda odlučila vratiti se." Crystal je također ispričala da je postala uvjereni vjernik te je objavila da je odlučila napisati knjigu kako bi sve upoznala sa svojom pričom te tako svima prenijeti jednu poruku ljubavi i nade.

Označeno u