'Najzgodniji muškarac' u Italiji odustaje od karijere modela: 'Želim postati svećenik!'

Nedavno se oglasio na društvenim mrežama i rekao svojim obožavateljima da više neće živjeti kao zvijezda

Muškarac koji je nekoć bio okrunjen za 'najzgodnijeg muškarca' u Italiji odlučio je napustiti svoju karijeru modela da bi postao svećenik. Edoardo Santini (21) dobio je titulu 'najzgodnijeg muškarca' u Italiji kada je imao samo 17 godina. Glasovanje je bilo dio izbora Il Bello d'Italia u organizaciji modne grupe ABE, a mladu je zvijezdu katapultiralo u karijeru modela s čime se bavio uz studij drame i plesa, piše Mirror, a prenoci vecernji.hr.

No nedavno se Edoardo oglasio na društvenim mrežama i rekao svojim obožavateljima da više neće živjeti kao zvijezda jer je odlučio napustiti modeling kako bi postao svećenik.

"Sa 21 godinom, moj otac je donio odluku oženiti moju majku jer je bila trudna, a moja je mama, s 21 godinom, postala majka. Ja se evo sa 21 godinom, nalazim se na putu da, ako Bog da, postanem svećenik", rekao je Eduardo.

Tvrdio je da je proteklih godina upoznao ljude koji su mu pokazali što znači biti 'crkva'. "Oni su mi dali snagu da istražim ovo pitanje koje sam ponio sa sobom iz djetinjstva, ali su me razni strahovi spriječili da ga dublje proučavam", objasnio je.

Rekao je i kako je krajem prošle godine započeo "pripremu", a to je godina koja dolazi prije života u sjemeništu. "I evo me, studiram teologiju i služim dvije župe u firentinskoj biskupiji - kaže. Edoardo ističe da zna kako mu ljudi pričaju "iza leđa" o njegovoj odluci da postane svećenik, ali neće dopustiti da ga internetski trolovi odvrate od njegovog cilja.