Po molitvi Milosrdnom Isusu vraćena na posao

Nastavnica sam informatike u osnovnoj školi. 4.12.2012. mi se najavila prosvjetna inspektorica u školu. 6.12.2012. je došla prosvjetna inspektorica u školu zbog anonimne prijave protiv mene.

Problem je bio premještanje rasporeda sati informatike u drugu smjenu. Optužbe su protiv mene odmah bile odbačene. Prosvjetna inspektorica se uhvatila za moju diplomu. Tvrdila je da ja nisam školavana informatičarka za cijelu osnovnu školu, nego samo od 1 do 4 razreda. Tražila je dopis s moga Fakulteta. Dopis je stigao. Učiteljski fakultet se izjasnio da sam školovana informatičkarka za cijelu osnovnu školu. Inspektorica nije priznala dopis i dala mi je otkazni rok od dva tjedna. Na sam Božić mi je trebao nastupiti otkazni rok. Preko školskog odbora sam dobila dva mjeseca rada u školi dok sam čekala rješenje žalbe.

Pred kraj godine sam po prvi puta počela postiti i moliti devetnicu Milosrdnom Isusu. Na početku godine sam s mamom, tatom i sestrom molila devetnicu svetom Josipu i svi smo po prvi puta zajedno postili i molili se. Meni je to bila druga devetnica, a mojima prva. Tako nas je Bog lijepo ujedinio u tom teškom problemu. Molili smo tridesetodnevnu pobožnost Milosrdnom Isusu i tridesetodnevnu pobožnost svetom Josipu od 18.2.2013. do 18.3.2013 na tu nakanu. Oprostila sam inspektorici bol koju mi je nanijela i uplatila sam misu za nju da joj Bog pomogne. Nije bilo pomaka. Rješenje žalbe je trebalo doći 3.3.2013, ali nije stizalo.

Odlučila sam poslušati Isusove riječi iz Biblije; tražite kraljevstvo Božje i ostalo će vam se nadodati. Počeli smo moliti tridesetodnevnu pobožnost svetom Josipu od 1.4.2013. do 30.4.2013. za bratovo obraćenje i obraćenje mog dečka. Za mene tražiti kraljevstvo Božje znači molitit i spašavati druge duše. Išla sam u Međugorje krajem 4. mjeseca i molila se sa svojim radnim kolegicama na tu nakanu. Cijelo smo vrijeme slavile Boga iako nam je bilo preteško svima. Konačno sam klekla pred sliku Milosrdnog Isusa i rekla:„Isuse, ako me vratiš na moje radno mjesto, kroz tri godine koliko bi mi trebao trajati još ugovor davat ću desetinu od svoje plaće u svetište Božanskog milosrđa“. Nije bilo pomaka.

Rata kredita za auto mi stiže svaki mjesec, a ja ne znam gdje sam. Opet sam se obratila Milosrdnom Isusu. Klekla sam pred njegovu sliku i u suzama se iskreno pokajala za sve s čim sam ikada uvrijedila Boga. Rekla sam: “Milosrdni Isuse, ako me vratiš na moje radno mjesto sve zaostatke plaća koje ću dobiti dati ću u svetište Božanskog milosrđa kako bih pokrila sav dug kojeg imam prema Bogu jer već dvije godine radim, a nikada nisam odvojila desetinu svoje plaće za Bogu, tj.dala mu ono što mu pripada.“ Obratila sam se svetoj Riti. Molila sam devetnicu toj zaštitnici nemogućih situacija. Dala sam Bogu odriješene ruke. Više mi nije bilo bitno jel ću se vratiti na radno mjesto ili neću, samo sam htjela da se to više riješi. Nakon što sam se počela moliti za Božju volju za sebe, Bog je poslao rješenje. U srijedu (dan svetog Josipa) 8.5.2013. mi je stiglo rješenje i naravno u moju korist. 9.5.2013. sam počela raditi. Trojedini Bog i svi svetci koji su me zagovarali su me vratili na moje radno mjesto 5 dana prije nego će mi isteći naknada s biroa pomoću koje sam uspjela plaćati kredit na auto. Isus njie dopustio niti da izgubim auto, niti diplomu niti posao. Postala sam još jača u vjeri, također i svi oko mene. Sve moje radne kolegice su se još više osnažile u vjeri kao i moji roditelji. Jučer (srijeda, 15.5.2013.) sam bila u Svetištu Božanskoga Milosrđa i od sveg srca sam dala desetinu svoga primanja s biroa. Hvala Trojedinom Bogu, svim svetcima, anđelima, mojoj obitelji, mojim radnim kolegicama.