Poruka ženama koje razmišljaju o abortusu: „PRISTANITE NA ČUDO!“

Potaknuti hrabrim svjedočanstvom triju snažnih žena koje su s javnosti podijelile svoje iskustvo pobačaja i na taj način potakle ostale žene i da javno svjedoče o svojim pobačajima ali i da motiviraju žene na pobačaj (vidi: Platforma za reproduktivnu pravdu), ova tri hrabra muža: Luka Tripalo, Miljenko Jurić i Bruno Petrušić odlučila su progovoriti o svojim obiteljskim životima.

Oni nikoga ne žele potaknuti da čini isto, samo žele ukazati da postoje ljudi koji nisu prepušteni sami sebi te da solidarnost i bratska briga za bližnjega i dalje postoji u hrvatskom društvu.

U svoja tri videa oni hrabro svjedoče o odgoju, očinstvu, bračnom i obiteljskom životu, financijskim krizama s kojima se suočavaju, traumatičnim porodima i trudnoćama koje su svjesno završavale rođenjem njihove djece. Hrabri muževi u potresnom svjedočanstvu priznaju kako su tražili i dobili pomoć kada im je u životu zagustilo, i da se nikada nisu osjetili samima na svijetu.

I svatko od njih je osjetio kako TEK KAD ČOVJEK NEMA ŠTO OČEKIVATI; TADA PRISTAJE DA SE DOGODI ČUDO! To je njihova glavna poruka svim ženama koje razmišljaju o abortusu – da iako se osjećaju kako nemaju kontrolu nad svojim životom, iako se možda boje – ne prestaju s pouzdanjem u druge i u Boga! A on će sve izvesti na dobro!

Označeno u