Sadržaj s oznakom: Abortus

Nagovorila sam je na pobačaj, a zatim sam je susrela u dućanu...

"Ljudski život mora biti cijenjen i štićen bez ograničenja od časa začeća.

Dvadesetogodišnjak vidio u snu brata koga je abortirala njegova majka prije 17 godina!

Duhovno posvojenje nerođenog djeteta…

Iz pera Jennifer Christie, dolazi nevjerojatna istinita priča koja se događa u siječanju 2014., a govori o slučaju silovanja koji na kraju, unatoč svemu, nije okončan abortusom.

Objavljeno u Razno | 5.8.2023.

Krvavi novac

Željom Irske vlade da se u svibnju 2018. organizira referendum kojim će se omogućiti izrada Zakona kojim se predviđa neograničen broj abortusa ženama do 12. tjedna trudnoće, ali i za one koje zbog zdravstvenih okolnosti moraju abortirati, te ostale modernizacije ustava iz kojeg će se izbrisati druge vjerske reference, ponovno se na društvenim mrežama razvila polemika za i protiv pobačaja.

Potresno svjedočanstvo bračnog para nakon učinjenog pobačaja.

Ovu priču objavljujemo zbog sve većeg broja žena koje prolaze kroz pakao spontanih pobačaja i pritom se osjećaju izolirano, zbunjeno i usamljeno.

Ja sam maleni anđeo i večeras ću vam odati svoju najveću želju.

Katolički svećenik i "pro-life" aktivist fra Fidelis Moscinski osuđen je na šest mjeseci federalnog zatvora zbog blokiranja ulaza u ustanovu za planirani pobačaj postavljajući brave i lance na ograđeni ulaz, javlja CNA.

Phoenix Aesir Mann živio je samo 14 tjedana u utrobi svoje majke kada je preminuo11. listopada 2015.

Jessici Hanni, majci četvero djece, dijagnosticiran je terminalni rak dojke kada je bila trudna 14 tjedana. Nekoliko joj je liječnika savjetovalo da pobaci, no ona je to odbila i umjesto toga izabrala život, javlja CNA.

Američka glumica i komičarka Roseanne Barr nedavno je osudila abortus i stala u obranu života.

"U zdravstvu, toj prekrasnoj medicini ti ćeš vidjeti jad i bijedu, ali moraš slijediti nauk moga Sina i svete Crkve.

Amy Jedrysek je majka koja je odlučila na Facebooku podijeliti sliku svoje bebe s ultrazvuka na kojoj se čini kao da poručuje „bok mama!“ kako bi na taj način pokazala da pobornici pobačaja lažu kada kažu da je to samo „tkivo“ ili „još nije osoba“.

“Dnevnik nerođenog djeteta” opisuje djetetov život od njegova začeća u majčinoj utrobi do dana kad dijete osjeti:

Stranica 1 od 6