Snaga molitve žene u trudnoći

Iza sebe imam dva prekrasna i gotovo bezbolna poroda. Tijekom obadvije trudnoće svakodnevno sam molila molitvu trudnice za dijete, ponekad i nekoliko puta dnevno.

Svaka riječ iz te molitve, postala je stvarnost – doktori su izvrsno obavili svoj posao, porod je bio gotovo bezbolan i to je ono što je bitno svakoj ženi u tim trenucima. Tijekom vremena provedenog u rađaonici molila sam krunicu, to mi je davalo veliki mir. Vjerujem također da će moja sljedeća trudnoća i porod imati ovakav tijek, naravno uz molitvu.

Evo i molitve:

Marijo, prati moje dijete koje nosim da bude uvijek plemenito, sretno i pošteno. Pomozi da još vise volim muža, oca našeg djeteta. Smijem Te zamoliti da mi porod bude što manje bolan, premda očekujem radost radi novog čovjeka. Bdij nad liječnicima koji vode brigu o meni i djetetu i pomozi im da savjesno izvrše svoju dužnost. Neka život ovog djeteta bude na Tvoju slavu Gospodine, u zdravlju i bolesti, u uspjehu i neuspjehu. Gospodine, Ti si Mariji povjerio da bude Majka Tvoga Sina. Zahvaljujem Ti što si meni povjerio da budem majka još jednog Tvoga djeteta. Pomozi mi Marijo da poteškoće trudnoće i poroda velikodušno i vedro prinesem za dobro djeteta. Marijo, Majko, zaštitnice trudnica, moli za nas! Amen.

Označeno u