Svjedočanstvo o uslišanju devetnice Mariji koja razvezuje čvorove

Hvaljen Isus i Marija! Imam 22 god. i bolovala sam od anksioznosti koja me gušila i paralizirala za život, nikad nisam pila tablete iako mi je dosta ljudi sugeriralo da bih uz molitvu i vjeru možda trebala potražiti liječničku pomoć. (ovime ne želim umanjiti vrijednost liječnika!!)

Predavala sam to na misama svaki dan,molila,vapila, išla sam oko 6 mj. svaki dan na svetu misu i Isus me jako oslobodio od strahova,depresije,anksioznosti,od prisilnih i neg.misli,ali bila je ostala neka nelagoda u prsima. Fra Smiljan Kožul je svima predložio na susretu zadnje srijede u mjesecu da mole devetnicu Mariji koja razvezuje čvorove i da mu stalno javljaju uslišanja,također čitala sam i tuđa uslišanja na stranicama na internetu.Nikako nisam mogla početi moliti i bila sam kao nekako skeptična,ne znam zašto,kao da nisam vjerovala..ali odlučila sam moliti!! Ja i jedna žena,moja sestra u Kristu molile smo tu devetnicu na nakanu za moju anksioznost s tim da me ona još preporučila tih devet dana i sv.Dimfni.

Obećala sam Mariji ako mi pomogne svima širiti ovu pobožnost do kraja života... Braćo i sestre ja sam se kroz devetnicu počela nekako osjećati bolje,imala sam neke male napasti ,ali sve bolje i bolje...nakon izmoljene devetnice moj osmijeh je bio od uha do uha. Presretna sam. Odlučila sam moliti drugu devetnicu Mariji koja razvezuje čvorove u nakanu da me oslobodi od jedne prisilne želje koju sam imala i stalno mi se nametala,a u srcu i svojom slobodom sam htjela nešto sasvim drugo.Već prvi dan sam izmolila i otišla na misu..nakon mise osjetila sam milost,kao slobodu,da meni Bog daje da ja odlučim ŠTO JA ŽELIM..NEMA PRISILE....i dalje sam o toku te druge devetnice... ZAISTA JE DEVETNICA PREMOĆNA,MOLITE SVI I UVJERIT ĆETE SE!!! NEKA VAM POMOGNE MARIJA KOJA RAZVEZUJE ČVOROVE I NEKA RAZVEŽE SVAKI ČVOR U VAŠEM ŽIVOTU KOJI VAS GUŠI!!O MARIJO KOJA RAZVEZUJEŠ ČVOROVE,MOLI ZA NAS!!BOŽJI BLAGOSLOV I KRENITE SVI!