Sadržaj s oznakom: Uslišana molitva

Ne tako davno, svećenik je razgovarao s nekim mladim i uspješnim poslovnim čovjekom.

Kod fra Ive ostala trudna po molitvi za neplodne bračne parove

Iako sam rođena na slavonskoj adresi, vrlo sam rano otkrila zaljubljenost u more. U jedan grad posebno. Sjećam se kako sam kao desetogodišnjakinja za vrijeme ljetovanja izjavila Ja mislim da sam se ovdje trebala roditi uvjerena kako će jednom, kada budem velika, upravo tu biti moj dom.

Gospođa John Smith di Sunner, obraćenica, majka osamnaestero djece, žarko je molila neka barem jedno od njezine djece prigrli redovnički stalež.

Hvaljen Isus, Marija i sv. Josip!

Molitva majke Alex Seaman nije samo saslušana već i uslišena

Mnogi „uslišanu molitvu“ smatraju Božjim izvršenjem zamolbe koju smo mu iznijeli. Ukoliko molba nije izvršena, često se to shvaća kao neuslišana molitva.

Hvaljen Isus i Marija! Imam 22 god. i bolovala sam od anksioznosti koja me gušila i paralizirala za život, nikad nisam pila tablete iako mi je dosta ljudi sugeriralo da bih uz molitvu i vjeru možda trebala potražiti liječničku pomoć. (ovime ne želim umanjiti vrijednost liječnika!!)

„Dakle: ako vi, premda ste zli, možete davati djeci svojoj dobre darove, koliko će više Otac vaš nebeski dati dobra onima koji ga mole?“ (Matej 7,11)

Objavljeno u Duhovni kutak | 2.8.2017.

Marija uslišava!

"Nakon smrti mojega muža, koji je bio Portugalac zamolili se me njegovi rođaci da sa svojom petogodišnjom kćerkicom dođem u Portugal.