Uslišane molitve i zahvale naših čitatelja

Evo, ja vam moram reci sto se menu dogodilo prije 3 godine. Bili smo na Brdu Ukazanja i svečenik je predvodio misu. Prije mise nam je napomenuo da ce nam naša Majka svima dati neke znakove i obznaniti svakome od nas da je ona tu. I naravno, ja sam mislila da ću kao i svake godine biti "normalna", no najednom su krenule suze. Nisam mogla prestati plakati. Cijelu Svetu misu sam proplakala dok nismo dosli do kipa naše Majke. Tada sam osjetila kako mi govoru da se smirim i daje mi ruku. To je bila Ona, to je moja Majčica. Patricia

Dugo nismo mogli imati dijete izmolila sam ga u Međugorju.
Majka je uslisila moju molitvu. Moj sin je posebno dijete, hvala ti Gospo.Idući vikend idem na hodočasće u Međugorje i imam veliku potrebu zahvaliti Gospi na tom daru.
Zdravka Plazanin

Mnogo sam naucio u Međugorju i okreće mi se život polako na bolje, u Međugorju sam naučio sto znači moliti srcem. Hvala Ti Gospo Međugorska.
Anto Pezer

Bio sam jako bolestan i u toj bolesti sam pušio. Prijatelj majke naše i nas brat nažalost pokojni zamolio je Duha svetoga da me oslobodi i te napasti Evo 5godina kao da nisam nikada pušio.
Oni koji puše dobro znaju kako to nije lako ovisnicima. Pogotovo bolesnima i slabima.
Ivica Barbarić

Marija me uvijek dovodi u Međugorje. Kad god sam tamo osjećam da sam ne došla, nego se vratila. Nemam nikakvih vanrednih događaja vezanih za Međugorje, samo me eto zove k sebi, u taj mir koji tamo ćutim.
Vesela Dujmović