(VIDEO) Pogledajte rijedak video s privatnog Gospinog ukazanja vidjelici Vicki snimljenog krajem 90-ih godina

Vicka Ivanković-Mijatović najstarija je međugorska vidjelica.

Neumorna u promicanju Gospinih poruka, ljude osvaja svojom energijom, jednostavnošću, vedrinom i otvorenošću kroz mnoga desetljeća. Ona moli s hodočasnicima, razgovara s njima, tješi ih, a preko nje se, vjeruju mnogi, dogodilo barem nekoliko čudesnih ozdravljenja. No ona kaže da ne liječi nego da joj je samo dana milost da ljude može preporučiti Gospi. Ova žena krhka izgleda, blagog izraza lica kojoj mnoštvo hodočasnika dolazi samo kako bi je dodirnulo ima svoju misiju i tome govori svima koji joj dolaze.

Gospa joj se svakodnevno ukazuje i dan-danas u 18.40 sati.

Molitvena nakana koju joj je Gospa povjerila je molitva za bolesne. U vrijeme ukazanja često je s teškim bolesnicima, kojima odlazi na poziv, a kad nije s njima, viđenja ima u svojoj kući, u krugu svoje obitelji. Priprema za susret s Gospom za Vicku obično počinje molitvom krunice.

Pronašli smo na internetu jedan od zapravo rijetkih videa koji prikazuje privatna Gospina ukazanja. Ovaj je snimljen u Vickinom domu i izbliza prikazuje vidjelicu u razgovoru s Gospom. Obratite pažnju na trenutak u 1:17 minuti kad dolazi Nebeska Majka a gdje Vicka u tom trenu nakon molitve u zanosu pada na koljena s blaženim i sretnim izrazom lica. Nakon ukazanja, možemo vidjeti kako s radošću prenosi svoje dojmove nazočnima na ukazanju uz molbe i molitve koje je uputila Gospa.

Pogledajte VIDEO: