Marija Pavlović Lunetti: Dođite Kraljici Mira

Ovih dana, kako se približava 39. Obljetnica Gospinih ukazanja, u Međugorju se, kao što je običaj već dugi niz godina, nalazi vidjelica Marija Pavlović Lunetti preko koje Gospa svakog 25 dana u mjesecu upućuje poruku za cijeli svijet.

Svakog jutra Marija sa svojim prijateljima moli devetnicu za Obljetnicu, penjući se na Brdo ukazanja. Prije nekoliko dana Marija je u privatnom razgovoru objavila sljedeći poziv:

Marija kaže: „Evo ovdje, sa Brda ukazanja vas pozivam! Gospa nam priprema darove i milosti. Ona zagovara za nas. Imamo ovih dana (24. lipnja) HODNJU MIRA !!! Pa kako je nemir na sve strane, najprije u našim srcima, pa nemir u obiteljima! Najprije, nemamo nadu! Izgubili smo nadu. Gospa nam daje nadu i Ona je naša nada, Ona zagovara za nas, Ona je naša zaštita. Pa dođite!

Rekoše mi: 'De Marija reci i ti nešto što će potaknuti ljude, da oživi narod, da oživi vjera!' Bez vjere nemamo budućnosti! To nam je Gospa puno puta ponovila! Stoga vas pozivam: Dođite Kraljici mira, dođite na Hodnju mira, na ovo hodočašće života, posebno u ovom trenutku u kojem smo pozvani da stvarno budemo molitva. Nek vas Bog blagoslovi i mi vas čekamo!"