Meni se zna učiniti da se za neke ne može ništa učiniti, ali Gospa ne gubi nadu

Mnogo puta suretnem ljude koji su mlaki, koji više nemaju vjere, koji ne znaju što znače sakramenti, koji ne znaju što znači sveta Misa.

Dođe mi da ih protresem, da im kažem: Probudite se, ovdje ste pod Gospinim plaštem, Gospa se ukazuje svakoga dana! Meni se zna učiniti da se za neke ne može ništa učiniti, ali Gospa ne gubi nadu. U svakoj poruci kaže: "Draga djeco, hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!" Gledajući Gospu, ja iznova povjerujem u sve vas. Ne ja, Marija nego Gospa, jer ona vjeruje kada kaže: Draga djeco, ne zaboravite, ja sam vaša Majka i ja vas ljubim."

Gospa je najprije vodila međugorsku župu preko poruka četvrtkom, a onda je počela davati poruke 25. u mjesecu da bi vodila sve one koji žele prihvatiti njezinu poruku i staviti je u život. Gospa nam u posljednje vrijeme upućuje još jedan poziv. Svakog drugog u mjesecu daje poruku i poziva sve ljude na molitvu za one koji su daleko, za one koji nisu upoznali Božju ljubav. Gospa želi da postanemo svjetlo, svijetlo za ovaj svijet bez Boga, sol za ovu zemlju, kvasac za ljude koji su daleko od Boga.

Označeno u