Nemojmo biti samo kršćani na papiru!

Od nas šestero svaki ima svoje poslanje. Neki mole za svećenike, neki za bolesne, za mlade... za one koji nisu upoznali ljubav Božju. Moja je misija da molim za obitelj.

Gospa nas poziva da poštujemo sakrament braka, da obnovimo obiteljsku molitvu, da nedjeljom idemo u centar našega kršćanskoga života-na svetu Misu. Nemojmo biti samo kršćani na papiru! Budimo živa Crkva i svjedočimo ljubav Njegovu! Budimo apostoli mira!

Gospa nas poziva da se mjesečno ispovijedamo. Ja kažem: svaki čovjek koji želi promijeniti svoj život, prva mu je stanica pomiriti se sam sa sobom, a to možemo jedino kod svete ispovijedi. Poslije otići na svetu Misu gdje je Isus živ i otvoriti mu svoje srce-jednostavno,život će nam se promijeniti nabolje. Sve probleme, sve bolesti ćemo lakše nositi.

Gospa nas poziva da u centru naše obitelji bude sveta Biblija jer ako nam je danas obitelj jaka i zdrava, bit će nam cijeli svijet, jer sve nam dolazi iz obitelji.
Ja svaki dan molim za sve obitelji ovoga svijeta, ali isto tako vas molim da vi molite za naše obitelji.

Želim vam zahvaliti što ste htjeli čuti Gospinu poruku. Još vam više hvala ako je želite ponijeti u svojim srcima svojim obiteljima, svojim prijateljima, svojim Crkvama, svojim državama, i da je svjedočite svojim životom. Još vam jedino mogu reći: kao što je Gospa nama rekla prvi dan da se ničega ne bojimo, da je uvijek s nama, isto to ja vama kažem, jer to nije rečeno samo nama, to je rečeno čitavom svijetu, tko god se uzda u Boga. Nek vas Kraljica Mira prati kroz vaš život i vaše obitelji.

Označeno u